← Tilbage til Maintenance & Asset Management kategori

Understøttelse af vedligeholdelsesprocesser ved hjælp af RFID

RFID håndholdte

Sikkerhed er yderst vigtig under transport af potentielt farlige procesmedier i kemiske forarbejdningsanlæg. For at sikre sikkerhed hele tiden, er regelmæssig inspektion og vedligeholdelse af slanger påkrævet ved lov. RFID håndholdte gør det muligt at udføre vedligeholdelsesprocesser og dokumentere effektivt.

Intuitiv software giver mulighed for nem verifikation af vedligeholdelse udført

RFID håndholdte fra Pepperl + Fuchs og ecom parret med brugerdefineret software fra Neoception giver mulighed for nem og effektiv vedligeholdelse, selv i farlige områder. Hver slange er tydeligt identificeret via et UHF RFID-tag, som indeholder følgende oplysninger:

• Udstyrsnummer
• Test dato / tid
• Slangens længde og diameter
• Ledningsevne
• Testtryk
• Dato for den næste inspektion

Ved hjælp af den håndholdte RFID-håndterer og "slangehåndteringsprogrammet" fra Pepperl + Fuchs start-up Neoception styres revisoren trinvis for vedligeholdelsesproceduren. Automatisk identifikation og brugervenlig software eliminerer stort set fejl.

Resultaterne af testen kan sømløst overføres til et back-end-system og fungere som dokumentation og bevis for de udførte tests. Under processen med at designe brugergrænsefladerne blev der taget omhu for at sikre, at de var ergonomiske og handskegørbare.

RFID vedligeholdelse

Flere fordele ved yderligere funktioner

Yderligere funktioner hjælper med at understøtte arbejdsprocesserne endnu bedre. En lokaliseringsfunktion, som evaluerer styrken af ​​taggens respons signal, hjælper med væsentligt at reducere den tid, der er nødvendig for at søge efter et testobjekt. Udover RFID kan alle optiske 1-D og 2-D koder også læses via den integrerede billedfremviser.

Regelmæssig vedligeholdelse er nødvendig for at sikre, at kemiske anlæg virker sikkert

Pepperl + Fuchs er en af ​​verdens førende leverandører af industrielle sensorer og eksplosionsbeskyttelse. Baseret på en intens dialog med vores kunder i mere end 70 år fortsætter vi med at udvikle nye komponenter og løsninger, der understøtter deres applikationer bedst muligt.

For milepæl emnet Industrie 4.0 (Industrial Internet of Things) udvikler vi innovative teknologier, der baner vejen til den digitale netværksproduktion og dataoverførsel på tværs af alle hierarkieniveauer - endog virksomhedernes grænser.

Industrielle sensorer: fokus på markedet

Markedsspecifikke løsninger dominerer en omfattende portefølje af industrielle sensorer, der dækker alle applikationer, markedet kræver fra dagens automationsteknologi. Fra det induktive og kapacitive til de fotoelektriske og yderst præcise ultralydssensorer tilbyder identifikationssystemer og mange flere Pepperl + Fuchs alle nuværende driftsprincipper i en bred vifte.

Sensorik4.0® giver sensorteknologi til Industrie 4.0. Vores teknologier gør det muligt for sensorer uden problemer at kommunikere horisontalt inden for produktionsprocessen og at udveksle data lodret - selv i højere informationssystemer som MES eller ERP.

Procesgrænseflader: sikre applikationer

Komponenter og teknologier til brug i farlige områder er designet til at passe til de mest specifikke krav i de industrier, vi betjener. De garanterer maksimal tilgængelighed ved maksimal sikkerhed. Isolerede barrierer, signalisolatorer, eksterne I / O- eller fieldbus-systemer, HMI'er og mange andre teknologier tilbyder løsninger til en bred vifte af applikationer, herunder certificerede emballerede løsninger og alle former for eksplosionsbeskyttelse.

Ex-Protection4.0 bringer digitalnetværk Industrie 4.0-produktionsstrukturer til at behandle industrier. Med konceptstudier som Ethernet for Process Automation bliver integreret kommunikation på alle niveauer i et automatiseringssystem via Ethernet mulig - for første gang nogensinde ned til det arkiverede niveau.

Pepperl + Fuchs GmbH
Lilienthalstraße 200
D-68307 Mannheim, Tyskland
Telefon: + 49 621 776-1111
Fax: + 49 621 776 -271111
www.pepperl-fuchs.com

[Email protected]
Irmtraud SCHMITT
Telefon: + 49 621 776-1215
Fax: + 49 621 776-2505
[Email protected]

Pepperl + Fuchs GB Ltd

Vi er producenter af elektronisk udstyr til styring og automatisering af industrien

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via