← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Spiroflow til at fremvise fjernovervågningssystem hos PPMA

Fjernovervågning

Bulk materialehåndteringsspecialist, Spiroflow, bruger PPMA Total Show til at promovere deres nye innovative overvågningsinitiativ, kaldet Spiroflow Active Monitoring (SAM). Systemet giver ekstern information om ydeevnen i deres komplette maskinserie.

SAM er i stand til automatisk at overvåge kundernes udstyr gennem sensorbaseret teknologi og derved levere vigtige ydelsesrelaterede, sikkerheds- og driftsdata. Som en 'opgradering' er systemet indbygget i det almindelige elektriske panel på Spiroflow's maskiner af et internt team af dygtige elektriske ingeniører og eksternt tilsluttet via 4G / 5G eller Wi-fi.

I en kommentar til det nye system sagde Spiroflows James Podevyn: ”Som brancheleder er det vigtigt for os at omfavne ikke kun IIoT i alt hvad vi gør, men også for at støtte den private sektors bevægelse mod industri 4.0. Som en branche først, vil SAM give vores kunder mulighed for at have uvildige fakta lige ved hånden, hvilket giver et bedre overblik over udstyrets ydeevne sammen med evnen til hurtigt at identificere problemer og rette dem. ”

Foruden demonstrationer i realtid af SAM på udstillingen vil Spiroflow også fremme virksomhedens berygtede fleksible skruetransportør, også kendt som Whirligig, live på stand.

Derudover viser virksomheden to nye softwareinitiativer - det første er en spændende ny Augmented Reality (AR) -app, der i øjeblikket er under udvikling, hvilket vil hjælpe med at give et unikt visuelt engagement med Spiroflows udstyrsserie; og for det andet et autotilbudssystem, der er tilgængeligt på stativ, der giver en ballpark-omkostning på enhver vare i virksomhedens maskinportefølje.

Og endelig, glem ikke at komme ind og samle dit øl-token for at indløse mellem 4-5pm tirsdag og onsdag på showet!

For at lære mere kan du se dem på stand B64 eller besøge spiroflow.com/samsaves

Spiroflow Ltd

Vi fremstiller et komplet udvalg af udstyr til håndtering af tørstoffet fast stof og ingredienser i pulver-, granulat-, pellet- og flakeform på tværs af hele spektret af procesindustrier.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link