← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Spiroflow understøtter International Women in Engineering Day ved at markere inspirerende jubilæum

Spiroflow International Women Engineering

Til støtte for International Women's Day of Engineering på 23 juni (#INWED19), vil pulverhåndtering og tørstoffet, som behandler markedsledere, Spiroflow, bruge lejlighed til at markere 20th års jubilæum for et af de vigtigste regionale salgspersonale, Jeannette Carter , der når milepælen på 21 juni.

Jeannette begyndte sin karriere med Spiroflow tilbage i 1991, forlod for en kort foray i detailhandel og rejoined i 1999. Siden da har hun haft en række roller inden for virksomheden, inden hun tiltræder sin nuværende stilling som regional salgschef for nordvest. Med en NEBOSH-kvalifikation og styring af en række hovedkonti anses hun i virksomheden som "den bedste sælger i Spiroflows historie".

Kommenterede på hendes karriere til dato, sagde Jeannette: "Spiroflow er et godt sted at arbejde. I salget bliver du regelmæssigt kontaktet af rekrutteringsselskaber, men at gå andre steder er virkelig ikke en mulighed. Desværre for Spiroflow tror jeg nok, at de sandsynligvis sidder fast med mig!

"Virksomheden har tilbudt mig muligheder, som jeg aldrig troede ville komme min vej. I denne traditionelt mandlige dominerede industri af vores er det en udfordring at være kvinde i ingeniørbranchen, og for at være ærlig har jeg fået nogle overraskede ser på vejen. Men at kunne ændre folks opfattelser er en god følelse. På grund af den oprindelige skepsis i visse kvarterer er der bygget nogle gode relationer, hvoraf mange siden er blevet nøglekunder.

"Det er dejligt at se flere kvinder i ingeniørroller, når jeg går ud og om. Det viser, at ubalancen forbedres støt, idet flere kvinder rekrutteres til ingeniørroller. Forhåbentlig vil tallet fortsætte med at vokse. "

Spiroflow er en ivrig fortaler for STEM (videnskab, teknologi, ingeniørarbejde og matematik) og beskæftiger allerede en række kvinder i nøgletekniske udnævnelser, herunder projektingeniør Aimee Donaldson, der blev tildelt SHAPA Newcomer Award i 2018.

Spiroflow designer pulverhåndteringssystemer, herunder specialtransportører og bulkbehandlingsudstyr til fødevarer, kemikalier, mineraler og andre procesindustrier. Virksomhedens tekniske og tekniske ekspertise har ført til, at den udvikler et internationalt ry for et uovertruffen udvalg af produkter med state-of-the-art styresystemer og nyere udvikling af SAMs fjernovervågningssystem.

Spiroflow.com
[Email protected]
UK: 44 (0) 1200 422525
USA: 1 704 246 0900

Spiroflow Ltd

Vi fremstiller et komplet udvalg af udstyr til håndtering af tørstoffet fast stof og ingredienser i pulver-, granulat-, pellet- og flakeform på tværs af hele spektret af procesindustrier.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.