← Tilbage til Solids & Bulk Materials Handling kategori

Spiroflow lancerer banebrydende fjernovervågningssystem

Spiroflow Active Monitoring

Spiroflow Bulk Materials Management Specialist har lanceret et innovativt overvågningssystem, der eksternt giver information om effektiviteten af ​​deres komplette maskineri fra fleksible skruetransportører til rørformede træk og aeromekaniske transportbånd. Systemet er kendt som SAM - Spiroflow Active Monitoring.

Formålet med initiativet er at automatisk overvåge kunders udstyr gennem sensorbaseret teknologi og derved tilvejebringe vigtige præstationsrelaterede, sikkerhedsmæssige og driftsmæssige fordele.

Da IIoT (Industrial Internet of Things) bliver mere og mere etableret, gør brugen af ​​sensorer, databehandling og trådløse netværk til at indsamle og sikkert analysere digitale indgange / data på tværs af hele faciliteterne, at de tilsluttede virksomheder kan forbedre deres samlede effektivitet, sikkerhedspræstationer og reducere nedetid .

Relevante data kan omfatte maskinens runtime-timer, sikkerhedsbrud, fastlægge flaskehalser, motorer, der opererer ved højere ampere, vibrationer, temperaturer, usædvanlige pigge eller problemer på stedet, der kan forårsage fejl.

Som en "opgradering" er SAM indbygget i standard elektrisk panel på Spiroflows maskiner ved hjælp af et internt team af faglærte elektriske ingeniører og tilsluttet eksternt via 4G / 5G eller Wi-Fi. Ved at overvåge udstyrets ydeevne kan SAM forsyne kunden med et brugerdefineret dashboard med grafer, der viser sammensatte data fra alle tilgængelige sensorer. Og afhængigt af kundens specifikationer viser dataene livetendenser baseret på forudindstillede variabler.

Alle indsamlede data lagres online og vil blive udsat for et højt sikkerhedsniveau. Spiroflow har indarbejdet fordelene ved deres aktive overvågningsinitiativ i en 'SAVE with SAM' marketingkampagne med et robotkarakter.

Kampagnen fremhæver de unikke salgspunkter i løsningen, idet disse er:

SIKKERHED - evnen til at være opmærksom på potentielle sikkerhedsrisici, inden de opstår
Bevidsthed - SAM kan eliminere dyre og unødig nedetid ved at flytte til en just-in-time vedligeholdelsesplan
Synlighed - få kritisk indsigt i udstyrets ydeevne via en multiple sensors rapportering og
Effektivitet - reducere afbrydelse af operationen og undgå nedetid og igen medføre omkostningsbesparelse.

Kommentering af det nye system, Spiroflows James Podevyn, sagde: "Som industriel leder er det vigtigt for os at omfavne ikke kun IIoT i alt, hvad vi gør, men også for at støtte den private sektors skridt mod industrien 4.0.

SAM vil først og fremmest give vores kunder mulighed for at have upartiske fakta ved hånden, hvilket giver et bedre overblik over udstyrets ydeevne sammen med evnen til hurtigt at identificere problemer og rette op på dem. Klart ved at have midler til at gennemføre præcise foranstaltninger kan et katastrofalt udstyrsfejl og resulterende nedetid undgås. "

Spiroflow har været en global leder inden for pulverhåndtering og tørstøvsolidbehandling i mere end 45-år.

Hvis du vil vide mere besøg spiroflow.com/samsaves, E-mail [Email protected] Eller ring + 44 (0) 1200 422525 i Storbritannien eller (1) 704 246 0900 i USA.

Spiroflow Ltd

Vi fremstiller et komplet udvalg af udstyr til håndtering af tørstoffet fast stof og ingredienser i pulver-, granulat-, pellet- og flakeform på tværs af hele spektret af procesindustrier.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link