← Tilbage til Bearings kategori

Sfæriske rullelejer fra Schaeffler nu endnu mere holdbare

• Ruller med endeprofilering introduceres successivt i alle 241-serie sfæriske rullelejer med borediametre på 500 mm og derover.

• Kanttryk forårsaget af slibemiddel slid er mindst 20 procent lavere.

• Deres brug i rulletryk - der primært anvendes som slibeværker til cement og råmaterialer, men også finder anvendelse i minedrift - giver masser af potentiale.

Schaeffler introducerer successivt nye rullende elementer i alle 241-serie sfæriske rullelejer i X-life kvalitet med borediametre på 500mm og derover. De nye tøndevalser er kendetegnet ved deres endeprofilering, en optimeret mikrogeometri på rullernes ender. Denne forbedring gør dem væsentligt mere robuste i brug.

Mens sfæriske rullelejer med ikke-profilerede ruller viser materialetilslutning på grund af friktion efter kort driftstid, er kanttrykket forårsaget af slidmateriale slid mindst 20 procent lavere på lejer med profilerede ruller.

Driftssikkerheden og levetiden øges væsentligt, især i minedrift og forarbejdning. Schaeffler sætter en ny standard for kataloglejer med sine store lagre med ruller med endeprofilering.

Profilering af rullende elementer giver betydelige fordele

Profilerede ruller giver afgørende designfordele i forhold til ruller uden profilering. På profilerede ruller reduceres mængden af ​​materiale på rullens radius udvendige overflade logaritmisk. I ny tilstand er profilerede ruller derfor ikke udsat for risiko for, at kanttryk udvikler sig i deres ender, når de er under store belastninger. Under normale driftsbetingelser forekommer kanttryk forårsaget af slibemiddelmateriale væsentligt senere og er mindst 20 procent lavere sammenlignet med ikke-profilerede ruller. Driftslivet øges med op til 15 procent. Kunden drager fordel af øget driftssikkerhed og maskinens tilgængelighed som følge af øget slidstyrke.

Målmarkeder: cement og minedrift

Deres brug i rulletryk - der primært anvendes som slibeværker til cement og råmaterialer, men også finder anvendelse i minedrift - giver masser af potentiale. Disse applikationer indebærer store belastninger og barske omgivelsesforhold. Der er også risiko for forurening i lejet under drift og service, f.eks. Når lejer udskiftes. Dette fører igen til øget slitage og kantspændinger i rullende kontakt forårsaget af fremmede partikler og resulterer i for tidlig materiale træthed og en signifikant reduktion af levetiden.

De dokumenterede aspekter forbliver: X-livskvalitet og valgfri sæler

De nye lejer med ruller med endeprofilering bevarer alle deres forgængers X-livsegenskaber. Disse omfatter det optimerede indre design med øget belastningskapacitet, forbedret overfladekvalitet og den flydende centrale ribbe, som effektivt reducerer friktionen. Muligheden for at udstyre lejerne med sæler, der ikke påvirker konvolutten, forbliver ligeledes uændrede.

Tlf. + 44 (0) 121 313 5830

[Email protected]

www.schaeffler.co.uk/

Schaeffler (UK)

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link