← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Særlig milepæl til Landia UK

Landia 25-jubilæum

Den førende chopper pumpe og mixerproducent Landia UK fejrer sit 25 års jubilæum.

Siden sin ydmyge begyndelse som en to-personers operation, er virksomheden vokset støt, men sikkert siden 1994, der fast etablerer sig som en leverandør af løsninger, der leverer alt udstyr til at imødekomme kundernes specifikke behov snarere end på hylden.

Levetid, pålidelighed og sikkerhedskopiering har været kernen i Landia UK's succes, med for eksempel pumperne fra dens allerførste installation, der stadig er i drift i Rugby STW efter et kvart århundrede.

Siden afdøde Hugh Vaughan og Liz Robinson først åbnede dørene til Landia UK i Sandford nær Whitchurch, virksomheden (med hovedkvarter i Danmark siden 1933), har Landia UK set sine pumper og miksere tjene til en lang række industrier, især hvor det er svært at håndtere faststoffer i spildevand skaber problemer for mindre robust udstyr.

I det sidste årti har Landia UK været særlig vellykket på AD / biogasmarkedet, hvor dets eksternt monterede GasMix-digesterblandingssystem har vist sig at være usædvanligt populært blandt operatører. Fra en virksomhed, der begyndte at fremstille gyllepumper i 1933, var det ingen overraskelse, at dens indbyggede produkter til sidst også kunne håndtere fødevareaffald og co-fordøjelsesprogrammer. Ligeledes vinder Landias GasMix- og chopper-pumper nu kritisk anerkendelse i kommune- / vandindustrien, der søger at maksimere værdien af ​​dets slam via AD / biogas. Installationer inkluderer allerede digesterblanding til Scottish Water, Severn Trent, Bellozanne STW i Jersey og Yorkshire Water.

bev duffy

Bev Duffy, borgmester i Whitchurch med Paul Davies (højre) Thorkild Maagaard (til venstre) og Steen Larsen fra Landia.

”Vi har haft en ganske rejse allerede i vores 25 år”, Sagde Liz Robinson, der har været hos Landia UK siden første dag, ”Men vi har stadig så meget potentiale og appetit på at vinde ny forretning - støtter altid vores kunder til at hjælpe dem med at drive deres planter så glat som muligt”.

Paul Davies, der i dag samarbejder Landia UK med Liz Robinson, tilføjede: ”Vi har stor tro på kvaliteten af ​​vores udstyr - og sætter stor ære i at høre om effektiviteten og effektiviteten af ​​det fra vores kunder. Hugh Vaughan gjorde et virkelig strålende stykke arbejde i at lede Landia UK for at sætte os på kortet - og med det fremragende hårdtarbejdende team, som vi nu har på plads, fortsætter vi med at gå fra styrke til styrke - med alt at spille for i fremtid".

www.landiaworld.com

Landia Ltd

Lav højkvalitets pumper og blandere. Vi har lavet dette siden 1933. Vi arbejder meget tæt sammen med vores kunder for at opnå den bedst mulige løsning. Vi sælger ikke off-the-shelf produkter.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link