← Tilbage til Bearings kategori

SNL Split Pillow Block Bearing Huse forbedret

HC SNL

Opgraderet rækkehuse til længere levetid, forenklet installation og lettere vedligeholdelse

SKF har introduceret en række forbedringer til sine populære og dokumenterede SNL split pude bloklejehuse. Det nye SNL-sortiment bevarer alle præstationsfordele ved sine forgængere, samtidig med at der opnås betydelige forbedringer af brugervenligheden.

Effektiv smøring har været fokus for mange af disse forbedringer. Markeringer, der er kastet ind i husene, angiver nu det korrekte fedtniveau for en initial 20 eller 40-smørefyldning.

Relubriceringsporten er blevet forskudt fra akselakslens centrum, der hjælper fedtets strømning ind i huset, og en integreret flangestyring fedt fra beslaget direkte til leje, hvilket reducerer spildt smøremiddel.

Et boret, tappet og tilsluttet fedtudluftningshul på siden af ​​huset er en mulighed, og et omfattende udvalg af tætningsmuligheder er også til rådighed.

For at understøtte installation og justering har SNL-husets baser en 45-graders afskærmning og indstikningslinjer, der angiver midten af ​​lejesædet og husets boringsakse.

Modelnummerbetegnelser er nu tydeligere markeret, hvilket gør det nemt at identificere den relevante del, og individuelle serienumre er markeret på både bunden og hætten på huset for at forhindre uoverensstemmelser.

Brugen af ​​højkvalitets støbejernsmaterialer har gjort det muligt for SKF at gøre de nye boliger lettere, hvilket letter håndtering under installation og vedligeholdelse og reducerer fragtomkostninger.

SNL-huse er tilgængelige for at passe til yderdiametre fra 20mm til 400mm. En forenklet modelbetegnelse gør det hurtigt og nemt for brugerne at vælge den relevante SNL-enhed til deres behov.

Opgraderede SNL-huse har samme indbyggede dimensioner og kan udskiftes fuldt ud med de nuværende SE-huse sammen med andre ISO: 113: 2010-kompatible huse som SNA og SNH.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via