← Tilbage til Energy & Power Management kategori

Intelligente energinet indstillet til Emerge

Taiwan Smart Grid

Mere effektiv, ren og robuste 'intelligente' energinet er indstillet til at dukke op fra ny og omfattende forskning ledet af Taiwans Industrial Technology Research Institute (ITRI)

Vidt forventes som de mest signifikante energisystemer udvikling at dukke i de kommende år forventes intelligente net for at muliggøre store udbredelse af vedvarende energikilder og samtidig opretholde grid stabilitet og pålidelighed. Blandt andre fordele, smart grid-teknologi har den fordel, automatisering og omfattende systemer ydeevne information, som kan gøre det muligt for selv-diagnose og reparation i tilfælde af en fejl.

I en kommentar til betydningen af ​​smart grid teknologi Dr. Chen Yen Haw, vicedirektør i Taiwan Institut for Økonomisk Forskning, bemærkede: ”Smart Grid er den nøglekomponent kræves for at integrere værdikæden mellem grøn energi og traditionel energi”.

Dr. Yen Haw talte under en præsentation på internationalt samarbejde om vedvarende energiprojekter i Taiwan bliver holdt på All Energy Exhibition and Conference i Glasgow, Skotland, i denne uge.

Inden for et overordnet projekt designet til at udvikle, demonstrere og verificere elementer som efterspørgselsstyring og avanceret måling, er smart grid sat til at samle centrale forskningsområder for taiwansk teknologi. For eksempel er aluminium ion avanceret batterilagteknologi, vedvarende energikilder som høj koncentration fotovoltaik og bioenergi samt energibesparende applikationer som børsteløse DC motorer og transmission og distribution systemer integration alle sammen centrale kapitler i Taiwans smarte net historie.

Faktisk smart grid er en af ​​seks centrale forskningsområder under National energiprogram fase II (NEP II) Smart Grid Focus Center.

Emerging smart grid-teknologi er ved at blive rullet ud i partnerskab med staten nytte Taiwan Power Company (TPC). Som teknologier modnes de oprindeligt afprøvet på TPC forskning campus før installation i stor målestok.

Blandt de eksisterende Smart Grid demonstrationsprojekter er Microgrid installationer på de taiwanske øer Dong-Ji og Tai-Ping. I ø og fjerntliggende steder smart grid-teknologi er særlig vigtig for pålidelige strømforsyninger. Taiwan og andre lande i regionen kan påvirkes af tyfoner, hvor høje vindhastigheder kan nedbringe transmission og distribution linjer, efterlader samfund uden strøm i perioder på en uge eller mere.

Taiwans forskelligartede smart grid strategi falder ind under fase II af landets nationale energiprogram, som omfatter udvikling af retningslinjer energipolitiske og en planlægning og gennemførelse program for smart grid udrulning.

Derudover håber Taiwan at etablere partnerskaber med internationale interessenter for at undersøge elementer som intelligent måling og forbrugerenergiforvaltning, transmission, distribution og mikrogridsystemer og fremkomsten af ​​virtuelle kraftværker, der kan samle de forskellige elementer i smart grid-historien for at levere Passende energikapacitet.

Den Taiwan Smart Grid Industry Association blev etableret tilbage i 2009 at fremme udviklingen af ​​smart grid industri i landet. I en nylig rapport bemærkede foreningen, at salget af smart grid-produkter i Taiwan vokser med en sammensat årlig rate på mere end 51% og er allerede værd over US $ 500 millioner om året.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.