← Tilbage til Indkapslinger, Racks & Cabinets kategori

Skræddersyede paneler beskytter kritisk udstyr, der styrer fjern pumpestation og dæmning

Rittal Ri4Power paneler

East Midlands Instrumentation Company Ltd (EMI), en elektrisk, instrumenterings- og kontrolinstallationsentreprenør til kraftproduktion, kraftoverførsel, jernbane- og industrimarkeder med base i Gainsborough, havde en kompleks specifikation fra en kunde.

Klienten havde brug for specielt designet paneler til at beskytte kritisk udstyr, der kontrollerede en fjern pumpestation og dæmning. Et komplekst styrings- og distributionssystem med Rittals Ri4Power-system muliggjorde adskillelse af samleskinner fra kontrollerne. Dette betød, at der var behov for tre paneler til strøm- og motorkontrol, automatisering og kontrol og overvågning / kommunikation.

Overvågningsudstyret skulle installeres i et område med risiko for oversvømmelse, så det blev besluttet at placere panelet på en meterhøj ramme for at mindske chancerne for, at udstyret blev beskadiget af oversvømmelse af oversvømmelsesvand. For at overvinde dette designede Rittals ingeniører et Ri4Power-panel i tilpasset størrelse til at sidde behageligt på rammen.

Alle tre paneler skulle modstå indvendige brande, og hvert rum var udstyret med en speciel brandbestandig foring for at forhindre brandspredning fra hinanden og et røg / brandklassificeret udluftningssystem.

Derudover blev der installeret specielle filtre til ventilation, som inkluderede en gel, der ekspanderede, hvis der blev opdaget varme og lukket eventuelle lufthuller.

El- og motorens kontrolpanel er specielt designet i en L-form, så de passer pænt inden for det tildelte rum.

Rittal-teamet udviklede også en samleskinne, der var designet til at acceptere en netforsyning, men som også kunne acceptere en midlertidig generatorforsyning, hvis nødvendigt, til væsentlige belastninger.

Yderligere information på www.rittal.co.uk og www.friedhelm-loh-group.com eller på twitter @rittal_ltd.

NSK EUROPE LTD

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link