← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Skidmonterede filtreringsløsninger til vandbehandling

skidmonterede filtreringsløsninger

Amazon Filters er en førende leverandør af skræddersyede skidmonterede filtreringsløsninger til processtyring, bygningstjenester og kommunale vandbehandlingsanlæg til strømningshastigheder op til og over 100 m3 pr. Time.

Som en af ​​Europas førende producenter af procesfiltreringssystemer har Amazon Filters en fremragende track record for levering af statiske og mobile skidmonterede filtreringssystemer til filtrering af renset og procesvand, til afsaltningsanlæg og til kommunalt vandforsyning.

Amazon Filtre er i stand til at arbejde tæt sammen med klienter for at fastslå kritiske projektparametre, herunder forurenende stoffer, der skal fjernes, vandgennemstrømning, servicekrav og begrænsninger i installationsrummet.

mobilskidmonterede filtreringssystemer

Ved hjælp af modulære filterpatroner og huse er Amazon Filters i stand til at levere filtreringssystemer, der giver en enorm fleksibilitet, og som kan leveres med relativt kort varsel. På baggrund af dets proprietære SupaPore og SupaPleat pleated og SupaSpun dybdefilterteknologier tilbyder Amazon Filters skidmonterede filtreringssystemer længere levetid og større gennemløb end konkurrencedygtige systemer. Desuden gør de skidmonterede filtreringsløsninger fra Amazon Filters mulighed for at bruge mindre systemer, der sænker driftsomkostningerne, og for nye installationer kan der også opnås besparelser på kapitalomkostninger.

For yderligere information om et skræddersyet skid- eller beholderbaseret filtreringssystem for at beskytte din vandbehandlingsproces, bedes du venligst besøge her eller kontakt Amazon-filtre på + 44- (0) 1276-670600 / [Email protected].

Amazon Filters Ltd

Underskrift: Bronze medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link