← Tilbage til Pumper kategori

Scalable Pump Seal Support System ATU'er til korte leveringstidskontrakter

skalerbar pumpeforseglingsstøttesystem

Amarinth, der er et førende selskab med speciale i design, applikation og fremstilling af centrifugalpumper og tilhørende udstyr til olie & gas, petrokemiske, kemiske, industrielle og kraftmarkeder, tilbyder nu et skalerbart, konfigurerbart sortiment af pumpeforseglingssystem Automatiske Top Up Units som er designet og fremstillet internt og kan gennemføres for at opfylde korte ledetidsaftaler.

Automatiske Top Up Units (ATU'er) muliggør automatisk genopfyldning eller påfyldning af Plan 53B barrieresystemer, der opretholder en konstant barrierevæsketilførsel gennem tætningssystemet til pumpeakslen, hvilket forhindrer lækage af procesfluidet til atmosfæren.

Selvom ATU'er er tilgængelige fra andre leverandører, opfylder de lange ledetider for disse enheder (typisk 32 til 40 uger) ikke mange af nutidens kortere pumpeforløbstider, som Amarinth oplever, især med den seneste opgang i pumpeprocedurer, der placeres af olien og gasindustrien.

Uden en endelig API-standard for ATU'er definerer slutbrugerspecifikationer design, konstruktion og test af disse enheder, hvilket betyder, at hver pakke historisk har været skræddersyet, hvilket væsentligt udvider ledetiderne.

Amarinth har derfor udviklet en omfattende og modulær tilgang, der er velegnet til en bred vifte af applikationer og slutter på baggrund af sine årtier af erhvervserfaring og viden om slutbrugerspecifikationer (for eksempel Shell DEP, ADCO, Norsok, BP DGS og Petronas). -brugernes behov.

ATU'erne, som alle er produceret internt, er skalerbare og konfigurerbare, så de kan udføres for at passe til korte ledetidsaftaler, som ofte kan være under 22-uger, mens de fortsat opfylder strenge kundespecifikationer og restriktive kundeforhandlerlister for alle instrumentering, ventiler og kontroller.

ATU'er kan monteres for at passe til alt fra en enkelt pumpe til flere opladningspumper, og i tillæg til antallet af pumper er systemet let skalerbart i det tidsrum, hvor pumperne køres.

Amarinth har allerede leveret ATU'er med tanke på arbejdskapacitet over 300 liter, og der kan opnås større kapaciteter inden for et skaleret fodspor. Fremstillet af 316L rustfrit stål, der opfylder eller overskrider alle standardkravene, er Amarinth-ATU'erne fuldt ATEX-kompatible.

Sikkerheden er afgørende, og ATU'erne leveres som standard med en kontraventil på tilførselsledningen til tætningssystemet, trykreguleringsventiler for at lette overskydende tryk og en niveau transmitter i tanken for at advare om lave væskeniveauer.

Udformningen af ​​Amarinth ATU er designet med funktion og vedligeholdelse som nøgleparametrene med omhyggeligt organiseret og konsekvent udluftning og afløb hele vejen igennem. En let tilgængelig kurvesyler er forsynet med en differenstrykalarm for at minde om, at filterrensning er påkrævet.

Der er også en integreret instrumentation solskærm til at hjælpe med læsbarhed under lyse forhold og for at beskytte mod solvarme. Sikkerhedsudstyr som sikkerhedsventiler kan også medtages i samme layout, så fleksibilitet passer til en bestemt kontrakt.

Amarinth arbejder med en udvalgt leverandørgruppe for at opnå en ledetid på under 22-uger, hvis kontrakten kræver det. Alle komponenter er fra godkendte leverandører, der sikrer, at hele systemet er i fuld overensstemmelse med kundens krav.

Oliver Brigginshaw, administrerende direktør for Amarinth, kommenterede:

"Den seneste stigning i nye pumpeordrer, vi oplever, kræver stadig kortere ledetider, og en af ​​de længste ledetider i et system har været ATU. Ved at bringe design og fremstilling af disse enheder i hus og udnytte vores dokumenterede færdigheder inden for fleksibel teknik har vi været i stand til at gøre dette gennembrud i design, så vi kan fortsætte med at imødekomme vores kunders udvikling. "

Amarinth kan også nås på sin hjemmeside: www.amarinth.com

Amarinth Ltd

Amarinth er en af ​​verdens førende virksomhed specialiseret i fremstilling af centrifugalpumper og tilhørende udstyr til offshore og onshore olie-og gasudvinding, produktion og raffinering industri, petrokemiske, kemiske og industrielle markeder

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via