← Tilbage til Pumper kategori

Sinepumper til højviskøs sirup i drikkeproduktion

famix turbodigi

Hos BrauBeviale viser Watson-Marlow et udvalg af sit specialiserede teknologisortiment til drikkevareindustrien, inklusive Sine pumpe Certa. Pumpens høje ydelse og alsidighed er illustreret med mixeren TurboDigi fra producenten FAMIX-Maschinenbau GmbH. Dette system bruger Certa til doseringssirup, hvilket giver skånsom overførsel og fremragende CIP-funktioner.

Sinepumper er positive forskydningspumper. Rotationen af ​​sinusformede rotorer skaber fire lige perifere kamre, som er forskudt som en helhed, kammervolumenet ændres ikke. Mediet føres forsigtigt fra indløbsåbningen til udløbsåbningen.

Tætningen fra tryksiden til sugesiden garanteres af en plastikport placeret på rotoren. Dette enkle, men alligevel kraftige design gør Sine-pumper til det perfekte valg til overførsel af væsker med høj viskositet, der let er i stand til at klare viskositeter op til 8 millioner centipoises.

For drikkevareindustrien tilbyder dette pumpeprincip blid pumpning i en lang række anvendelser. ”I drikkevareindustrien anvendes sinuspumper i alle applikationer, hvor højviskøse medier skal overføres forsigtigt, med lav pulsering og lavt forskydning”, siger Watson-Marlow kommerciel manager Christian Paschen. Dette inkluderer aflæsning af frosset appelsinsaftkoncentrat fra tankskibe samt overførsel af gær i bryggerier eller håndtering af delikat valle eller fløde i mejeriprodukter.

FAMIX TurboDigi: Innovativ alt-i-en-løsning individuelt tilpasset.

Illustrerer Sine pumpefunktioner, Watson-Marlows stand i Nürnberg indeholder blanderen FAMIX TurboDigi af FAMIX Maschinenbau GmbH. Dette system til produktion af sofistikerede drikkevarer kombinerer udluftning, blanding og karbonering i et kompakt system.

Blandingsforholdene styres af et digitalt flowmåler-system med høj præcision. Takket være den patenterede FAMIX-kulsyre- og blandeanordning er fremstilling af drikkevarer enten stille eller mousserende mulig.

FAMIX TurboDigi bruger en Certa Sine-pumpe som sirupspumpe. "Dosering af sirup er et vigtigt trin i processen", forklarer Herbert Falterbaum, administrerende direktør i FAMIX-Maschinenbau GmbH. Sirup er ikke kun det dyreste råmateriale til produktion af blandede drikkevarer, det er også nøglen til at opretholde slutproduktets kvalitet og konsistens.

Sine-pumpen mestrer denne opgave let: Den volumetriske positive forskydningspumpe, hvis strømningshastighed er direkte proportional med hastigheden, tilpasser fleksibelt mængden af ​​sirup til det ønskede blandingsforhold og pumper siruppen forsigtigt, med lav forskydning og praktisk talt ingen pulsering.

Det enkle, men innovative design med kun en rotor, en aksel og en tætning forenkler vedligeholdelse. ”Desuden forudbestemmer pumpens fremragende hygiejne- og CIP-kapacitet pumpen til brug i blandersystemer som vores TurboDigi eller vores multistrømssystem TurboDigiS”, siger Herbert Falterbaum, administrerende direktør hos Famix. "En yderligere fordel er, at forskellige viskositeter kan håndteres med den ene pumpe."

Certa reducerer tiden for CIP-rengøringscyklusser, hvilket minimerer nedetid og giver maksimal hygiejne til mad- og drikkevarer. Alle kontaktdele på pumpen er FDA og EC1935 / 2004 kompatible. Tilvejebringelse af EHEDG Type EL Class 1 aseptisk certificering, Certa kan bruges i aseptiske processer og er bakterietæt, uden at der kræves yderligere damphavne.

Yderligere fordel: Certa tilbyder betydelige energifordele sammenlignet med mindre effektive pumper. Afhængigt af applikationen reduceres strømforbruget med op til 50%. Sine-pumpen fås i syv forskellige størrelser, der tilbyder strøm fra 100 l / h til 99,000 l / h.

www.wmftg.com

Watson-Marlow Fluid Technology Group

Watson-Marlow Fluid Technology Group (WMFTG) er verdens førende inden for niche peristaltiske pumper og tilhørende væskebane teknologier til fødevare-, farmaceutiske, kemiske og miljømæssige industrier

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link