← Tilbage til Process Automation kategori

Forenkle opskriftstyring med ny batchsoftware

FactoryTalk Batch Software

Nye muligheder hjælper med at spore opskriftsændringer, administrere godkendelser og hjælpe med at beskytte intellektuel ejendomsret

Den seneste udgivelse af FactoryTalk Batch-software fra Rockwell Automation letter processen med at ændre og oprette nye opskrifter ved at styre godkendelsesprocessen for ændringer og automatisk spore genealogi af opskrifter. Nye sikkerhedsmæssige bindende funktioner hjælper også producenterne med at beskytte deres intellektuelle ejendomsret.

"FactoryTalk Batch-software fjerner risici forbundet med manuel styring af opskriftsændringer,"

sagde John Parraga, FactoryTalk Batch produktchef, Rockwell Automation.

”Den opgraderede software, der tæt integreres med PlantPAx-procesautomatiseringssystemet fra Rockwell Automation, giver løsninger, der spænder fra små, basale sekvensbestemmelser til store, komplekse batch- og sekvenseringsapplikationer. Det forenkler administrationen af ​​opskrifter i hele deres livscyklus og leverer standardrapporter, der indeholder vigtige oplysninger, der kan bruges. ”

Administratorer kan bruge softwaren til at tildele bestemte personer eller roller til at godkende opskrifter, inden de går videre til produktionslinjen. Denne strukturerede tilgang giver sporbarhed til godkendelse og gør det muligt for kvalitetsstyringschefer at håndtere opskrifter nemt.

Med nye version-kontrolfunktioner bevarer FactoryTalk Batch v12.0 software op og låser opskrifter fra ændringer. Senere kan opskriften tjekkes ud som et igangværende arbejde og tildeles automatisk en ny version.

Det opdaterede software system gemmer automatisk hver version, så brugerne kan gennemgå deres slægtsforskning. Opskriftsforfattere kan håndtere flere opskrifter og spare tid tidligere brugt manuelt at sikkerhedskopiere filer til hver opskriftskurs.

FactoryTalk Batch-software giver også yderligere beskyttelse mod tyveri af intellektuel ejendomsret. Med sikkerheds-myndighed bindende hjælper FactoryTalk Batch software med at beskytte opskrifter og områdemodeller. Dette ekstra sikkerhedsniveau hjælper med at sikre, at vigtige oplysninger er utilgængelige til visning, redigering eller udførelse af uautoriserede brugere

FactoryTalk Batch v12.0-softwaren er nu tilgængelig som en del af PlantPAx-procesautomatiseringssystemet fra Rockwell Automation.

For yderligere information, kontakt venligst

Rockwell Automation Ltd
UK Marketing Communications Specialist
Pitfield, Kiln Farm
Milton Keynes K11 3DR
Tel 0870 242 5004 Fax 01908 839696
E-mail: [Email protected]

Rockwell Automation

Rockwell Automation er en global leverandør af industrielle magt, kontrol og information løsninger

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link