← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Sørg for kvalitetsforsyning med mobile filtreringsenheder

mobile filtreringsenheder

Amazon Filters har udgivet en casestudie, der beskriver udvikling og levering af et skræddersyet lukket mobilfiltreringssystem til en større kommunal leverandør for at sikre kvaliteten af ​​deres drikkevandstilførsel.

I tider med miljøbelastning, som lange perioder med varmt vejr eller kraftig regn, er borehullerne i øget risiko for at producere vand med stor turbiditet. For at eliminere risikoen for, at vand i understanden når ud til husholderskaberne, og for at undgå de betydelige bøder og negativ publicitet, der opstår som følge af et sådant scenario, søgte den kommunale vandleverandør en filtreringsløsning, som kunne integreres med deres eksisterende rørledninger.

Efter en omhyggelig vurdering af mulige løsninger valgte det kommunale vandforsyningsfirma en skræddersyet løsning til vandbehandling af borehuller ved anvendelse af Amazon Filter DWI Regulation 31-kompatibel SupaSpun II filtreringsteknologi.

Et af hovedproblemerne på borehullets steder var begrænset tilgængelighed og fysisk plads. Som en følge heraf var standard-hylde indeholdende filtreringssystemer ikke en mulighed. Amazon Filters skræddersyede løsning var at designe kompakte, men fuldt funktionsdygtige lukkede mobilfiltreringsenheder, der en gang på stedet kunne simpelthen tilsluttes systemet og bruges straks til at behandle og sikre kvaliteten af ​​et vandforsyningsstrømskrav på 1.5 - 5 millioner liter om dagen .

For at sikre tilstrækkelig dækning for at sikre vandkvaliteten på ni borehullesteder - Amazon Filters blev bestilt til at levere fire lukkede mobilfiltreringsenheder med sammenkoblingsrør og isoleringsventiler. Husene til disse lukkede filtreringsenheder er designet til at tage 40-tommer SupaSpun II R31 patroner og var også udstyret med intern belysning og opvarmning for at sikre sikkerhed og bekvemmelighed, når de drives på stedet og minimere enhver teknik, der kræves for at installere systemet.

For en kopi af denne casestudie eller for yderligere information om DWI Regulation 31-kompatibel SupaSpun II filtreringsteknologi for at beskytte kvaliteten af ​​din vandforsyning, bedes du kontakte Amazon Filtre på + 44- (0) 1276-670600 / [Email protected].

www.amazonfilters.com

Amazon Filters Ltd

Underskrift: Bronze medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.