← Tilbage til Analysatorer & Laboratorieudstyr kategori

SICK Gas Analysis lancerer nye supporttjenester

Process Automation Application

Sick UK, markedets førende leverandør af støv-og gasemissioner analysatorer og flowmåler systemer, lancerer en ny differentieret pakke af service-, respons og vedligeholdelse muligheder, efter en omstrukturering af sin støtte team til at afspejle kundernes behov.

Med en rækkevidde på mere end 30 partikler skærme, analysator drivhusgasser og flowmåler, herunder førende produkter såsom Dusthunter, GM32 in situ-NOx og SO2 analysator, Sick har et veletableret ry for teknologisk ekspertise.

"Stillet over for lovgivning stadig strengere emissioner og risikoen for bøder og sanktioner, har det aldrig været mere kritisk for de erhvervsdrivende at maksimere tilgængeligheden af ​​anlægget og undgå unødvendige nedetid," siger John Exford, leder Process Automation Division, SICK Storbritannien.

"For eksempel skal forbrændings proces og kedelanlæg operatører sikre, at forurening overvågning og analyse instrumentering nedetid er minimal, eller de kan blive tvunget til at lukke ned plante - en yderst bekostelig konsekvens for optimerede kontinuerlige processer. Det kan betyde et forbrændingsanlæg operatør skulle købe premium kapacitet andre steder for at forhindre materialet opbygge. "

Som reaktion på markedets krav, har Sick omstruktureret sin støtte teams i Storbritannien for at optimere det service til kunderne, der leveres af en ny differentieret række service-og supportmuligheder.

Afhængigt af kundens behov, vil SICK tilbyder garanterede svarmuligheder for sine gasemissioner analysesystemer tværs af alle proces fyringsanlægget, med tjenester differentieret på en 24 at 48 time respons tilgængelighed, tilgængelig på en 365 dag basis. Et udvalg af telefon, online og nødhjælp ingeniør call-out er også tilgængelige.

"Som omkostningerne til service og Call-outs kan være en stor faktor i driftsomkostningerne, tilbyder vi også en skræddersyet uddannelse pakke for betjeningspersonale at udvikle ekspertise i instrument problemløsning, der arbejder tæt sammen med Sick supportteam. Kurserne er støttet af Uddannelse og kompetence certificering, "John tilføjer.

Det syge britiske team tilbyder også komplet vifte af tjenester for at fuldføre Risikovurderinger og metodebeskrivelser samt et komplet sortiment af Health and Safety dokumentation.

SICK Gas Analysis Systems og supporttjenester er påberåbes af førende el-generatorer, genanvendelse og forbrændingsanlæg, og andre private og offentlige fyringsanlæg operatører i hele Storbritannien. Dens vifte af teknologier dækker en række ansøgninger fra flammeionisering, Infra-Rød, UV-og laser-baserede spektroskopi, zirkonia sensing, atomabsorptionsspektrometri og analyse indblanding til kolorimetrisk og lysspredning teknologi.

SICK (UK) Ltd

Bed om mere information om denne nyhed / produkt artiklen

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.