← Tilbage til opvarmning, køling og tørring kategori

Sejr Trent Steam foran operationel ekspertise

severn trent spirax sarco 6

Med et kompetent team kommer en effektiv proces og en god sundheds- og sikkerhedsrekord, så at opnå maksimal fordel af sikker og effektiv anlægsdrift står højt på dagsordenen på Severn Trents Minworth-site.

Som en del af stedets løbende forpligtelse til at forfine brugen af ​​vedvarende ressourcer og teknologi så Severn Trent ud til at indføre et styringssystem og uddannelseskrav til teamet af ingeniører, der driver et nyligt installeret dampsystem.

Det hele ligger i den anaerobe fordøjelse

For at høste energi fra spildevand behandles slam i det termiske hydrolyseanlæg (THP), inden det indlæses i lufttætte tanke, der kaldes anaerobe fordøjere. Damp spiller en afgørende rolle i THP, opvarmning og behandling af slammet til den krævede temperatur på omkring 110 ° C, inden de afkøles og overføres til de anaerobe fordøjere, hvor bakterien nedbryder slammet.

Denne proces producerer naturgassen; metan samt et gødningsbiprodukt. Metan eksporteres derefter enten til National Grid som biogas eller ledes til store motorer, der producerer varme og elektricitet, som kan bruges på stedet eller eksporteres til National Grid. Den producerede varme bruges til at holde fordøjere på den rigtige temperatur. Genanvendelse af denne varme gør dette til en meget effektiv proces.

Som projektleder for termiske hydrolyseplanter (THP) og implementering af dampsystemer er Chris Kind hos Severn Trent ansvarlig for at få den rette understøttelsesstruktur på plads for frontlinjeteamet, der driver og vedligeholder anlægget.

”Før mit engagement i Minworth havde jeg aldrig arbejdet med dampanlæg, så det er rimeligt at sige, at det har været en stejl læringskurve” siger Chris.

severn trent spirax sarco 4

Ind i nye farvande

Severn Trent samarbejdede med adskillige andre forsyningsselskaber for at finde ud af, hvordan de administrerede lignende udstyr, for at sikre, at de indførte bedste praksis for styring af et dampsystem.

”Resultaterne fremhævede, at der ikke er nogen“ én måde ”til at styre et dampsystem, når det kommer til folks side af tingene. Vi havde brug for en struktur og styringssystem til damp, og uddannelsen af ​​vores teammedlemmer ville ikke være en enkel opgave. Spirax Sarco og deres træningsfacilitet i Steam Technology Center i Cheltenham blev fremsat til os som den organisation, vi havde brug for at tale med ” kommenterer Chris.

Et stærkt anbefalet træningsprogram

Krævende specialist support til at betjene deres nyligt installerede dampsystem sikkert og effektivt vendte Severn Trent sig til teamet af undervisere på Steam Technology Center. Et omfattende uddannelsesprogram bestående af flere formelle kurser og uformelle support-sessioner på stedet, som alle ville føre til en anerkendt anerkendelse i branchen, blev aftalt og sat i stand.

Programmet begyndte med adskillige introduktionsforsøg på stedet, der blev leveret af en af ​​anlæggets speciale-undervisere med kedelhus. Holdet havde allerede gennemført grundlæggende Steam Awareness-træning med deres fabrik af kedelhus, inden de derefter tilmeldte sig mere dybdegående træning med Spirax Sarco.

severn trent spirax sarco 1

Efter denne grundlæggende Steam Awareness-træning havde teamet i Severn Trent, der ville være ansvarlig for den daglige drift af dampkedler, der er på stedet, brug for at forstå ind og outs for, hvordan de fungerer. Når det var tilmeldt City & Guilds Accredited Steam Boiler Plant Fundamentals (Shell Boiler), og sikret en 100% -pasning, demonstrerede teamet den erhvervede viden, der er nødvendig for at forstå de forskellige typer kedler, deres beslag og brug, men også bedste praksis på sikker operation gennem en skriftlig prøve.

Ud over Fundamentals-kurset var medlemmerne af Minworth-vedligeholdsteamet nødvendige for at lære de færdigheder, der kræves for at give dem kompetence til at gennemføre rutinevedligeholdelsesaktiviteter til kedelhus. For at gøre dette blev de tilmeldt et af Spirax Sarcos branchegenkendte akkrediterede kurser, City & Guilds Akkrediteret Steam Plant Maintenance-kursus, som involverede en skriftlig eksamen.

Her måtte teamet demonstrere forståelse for vedligeholdelse af dampanlæg, god installationspraksis, vedligeholdelse af fælder, trykreducerende ventiler, kondensatpumper og andet hjælpemateriel. Opnåelsen af ​​en 100% -pasning fortsatte teamet med at finpudse deres færdigheder og viden inden for styring af dampsystemer og tilmeldte sig til den næste fase af deres formelle træning.

Den sidste fase af den formelle træning bestod af teamet, der arbejdede på at opnå deres Boiler Operation Accreditation Scheme (BOAS) nationale akkreditering. Som en godkendt uddannelsesudbyder af BOAS leverede specialiserede kedelhustræner dette på Steam Technology Center. Holdet blev bedt om at tage tre skriftlige prøver og et interview med en ekstern bedømmer. Efter en vellykket afslutning opnåede hele teamet deres Certified Industrial Boiler Operators (Cert IBO) status.

Ud over de formelle træningskurser havde Severn Trent adgang til en dedikeret specialiseret kedelhustræner fra Spirax Sarco, som ville besøge holdet på stedet hver måned. Under besøgene sikrede kedelhustræneren, at teamet af ingeniører forstod, hvad de havde lært i hver fase af træningsprogrammet, og kunne anvende færdighederne og viden på deres eget sted sikkert og korrekt. Det betød også, at ingeniørerne havde yderligere adgang til bedste praksis og kunne bruge disse sessioner til at stille spørgsmål i forbindelse med dampsystemet eller arbejde sammen med specialisten for at finde løsninger, når de løser problem.

severn trent spirax sarco 2

Læring og resultater

På grund af succesen med det afsluttede træningsprogram, der gennemføres på Minworth-stedet, vil programmet blive rullet ud til andre Severn Trent-steder i hele Storbritannien.

Chris tilføjer: ”Træningsniveauet, der er krævet til den nye THP og dampproces, har været noget, som Severn Trent har gennemført før, vores teammedlemmer har gennemgået en intens træningsniveauer og er steget op, når vi har spurgt en masse af dem.
Holdet har besøgt Cheltenham-webstedet og sagt, at denne træning føltes "anderledes" og langt mere professionel end hvad de har set før, dette er hvad jeg tror åbnede deres øjne for, hvad der kræves af dem på daglig basis og de ansvar, de har under sikkerhedsforskrifterne for tryksystemer (PSSR). ”

Chris Coleman, Boiler House og Customer Training Support konkluderer: ”Severn Trent-anlægget i Minworth er meget imponerende. Efter at have arbejdet tæt med Chris og teamet, er det klart, hvorfor det er sådan en succes. Uanset hvor en kunde ikke demonstrerer nogen tidligere erfaring med at arbejde med damp, går vi altid ind for, at uddannelse i kompetent dampsystemstyring er vigtig. Heldigvis er teamet hos Severn Trent forpligtet til at lære og hædre, hvad de gør, så det er ikke overraskende, at de allerede har omfavnet den bedste praksis-tilgang til dampsystemets drift. Derudover har de allerede gjort nogle bemærkelsesværdige energi- og omkostningsbesparelser på tværs af siden. ”

For mere information om Spirax Sarcos træningskurser, besøge her

Spirax Sarco

Spirax Sarco er en førende leverandør af damp- og termiske energiløsninger med hovedkontor i Storbritannien

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link