← Tilbage til kategori for genbrug og affaldshåndtering

Ny service hjælper producenter og processorer med at genoprette værdien fra biprodukter og affaldsstrømme

Affaldsgenbrugspartnerskab

"Hvor der er muck, der er messing", som det gamle ordsprog siger. Men det kan være sandt for producenter og forarbejdningsvirksomheder, som måske ikke er uvidende om den økonomiske værdi af affaldet, der genereres i deres drift.

That’s why two companies in the waste recycling, energy and environmental sectors have collaborated to launch a new Resource Recovery and Re-use service aimed at helping manufacturers to identify and recover valuable resources contained in their process by-products and waste streams.

Resource Recovery Specialist Axion Consulting og Stopford Energy & Environment, en international energi- og miljøkonsulent, har kombineret deres komplementære ekspertise for at tilbyde producenter og processoperatører en "end-to-end-løsning", lige fra gennemførlighedsundersøgelser til design og idriftsættelse af processer til genopretning værdi.

"Det er klart, at den primære driver til kunderne er den økonomiske fordel", forklarer Richard McKinlay, Axions chef for teknik og forskning. "Alligevel kan mange firmaer være uvidende om værdien af ​​materialer inden for affaldet, de producerer, der simpelthen bortskaffes til deponering uden at udforske mere bæredygtige alternativer.

"Hvad vi tilbyder, er en konsultationstjeneste, der kan hjælpe producenterne til at beregne værdien i deres biprodukt og affaldsstrømme og bestemme, hvordan denne værdi kan udvindes mest effektivt."

Skræddersyet til kundens specifikke behov vurderer tjenesten muligheder for at genvinde materialer af værdi fra affaldsstrømme både i betragtning af eksisterende muligheder og nye ressourcegenvindingsprocesser. Det dækker også en række affaldsanalyser, prøvetagning og økonomiske og miljømæssige vurderinger.

Dr Ben Herbert, Stopfords Research & Environment Director udtaler: "I nogle sektorer kan affald ses som affald i modsætning til en ressource. Vores service hjælper producenter og processorer til at genkende, at der kan være værdi her, og hvis de skulle foretage en detaljeret vurdering, kan de finde indtægtsgenereringsmuligheder eller omkostningsbesparelser, de aldrig havde overvejet før. "

Efter laboratorieanalyse bruger teamene deres kollektive viden om forskellige teknikker, som kan bruges til at adskille, isolere eller genvinde råvarer fra affaldsstrømme. Ved at forstå deres kunders markedssektorer kan de identificere, hvor disse produkter kan være af værdi i en anden industri, eller hvordan de kan opgraderes for at få værdi til videresalg til markedet.

Ben tilføjer: "Desuden kan kunder, der er involveret i denne service, demonstrere deres engagement i innovation, opnå anerkendelse for at genvinde ressourcer og søge at minimere miljøbelastningen med det formål også at være mere rentable."

Axion Consulting er en del af Axion-koncernen, der udvikler og driver innovativ ressource nyttiggørelse og forarbejdning løsninger for genanvendelse affaldsmaterialer. Koncernen arbejder med en bred vifte af kunder, fra statslige organer og lokale myndigheder til virksomheder i forskellige kommercielle sektorer, om den praktiske udvikling af nye behandlings-og indsamlingsmetoder til at inddrive værdien fra affald ressourcer.

Stopford Energy & Environment er en international energi- og miljøkonsulent med speciale i genopretning af ressourcer fra affald. Med muligheder, der spænder fra procesudvikling og konceptmæssigt design, lige igennem til planlægning og miljøoverholdelse, har Stopford leveret en lang række projekter, der gør det muligt for sine kunder at maksimere værdien af ​​deres affaldsstrømme.

Axion Consulting

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.