← Tilbage til Cables, Connectors, Decontactors kategori

Sentinel Beskytter Kirtler Fra hårdeste miljøer på planeten

'Sentinel' korrosionsskærm

Den største olie og gas show i verden vil give baggrund for lanceringen af ​​CMP Products' seneste nyskabelse, den 'Sentinel' korrosion skjold

CMP Products, en markedsledende specialist i kabelforskruninger og kabel klamper, har designet og udviklet Sentinel at beskytte kirtler i nogle af de hårdeste miljøer på planeten, herunder frostgrader hvor Sentinel modstår slagprøver ved temperaturer så lave som -76o F (-60oC).

Den nye skjold er fuldt modstandsdygtigt overfor ætsende stoffer såsom kaliumchlorid, ammoniak, chlor, hydrogenchlorid (sur gas) og salt spray; samt at det er resistente over for andre miljømæssige faktorer, såsom UV eksponering.

I første omgang udviklet til Potash minedrift i Canada, er Sentinel designet til TMC2 og TMC2X produkter, der anvendes overvejende i hele Nord- og Sydamerika.

CMP har designet, konstrueret og produceret kabelforskruninger i mere end 60 år, og selskabet er opsat på at fremvise produktet fra deres kabine på udstillingen, som Jamie Hughes, Regional Manager forklarer:

"Lancering af Sentinel på OTC giver os mulighed for at fremvise vores produkt til så stort et publikum som muligt og direkte til Nord- og Sydamerika markederne."

Vince Patterson, administrerende direktør for CMP produkter tilføjede:

”CMP er konstant at bringe løsninger på markedet, der hjælper med at løse problemerne med vores kunder. I det aktuelle økonomiske klima, kunderne har brug for omkostningseffektive løsninger, som forlænge levetiden af ​​produkterne, så Sentinel korrosion skjold er sikker på at tiltrække en stor opmærksomhed.”

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.