← Tilbage til Pressure Measurement & Control kategori

Sensata lancerer ny hvidbog om rolleføler i nyt vandpumpe design

sensata-vand-system-effektivitet tryksensorer

Sensata Technologies, en af ​​verdens førende leverandører af sensor, industriel kontrol, strømstyring og elektriske beskyttelsesløsninger, har udgivet et nyt hvidbog, der viser, hvordan nye teknologipumper med trykfølere opfylder behovene hos 21st Century.

Fordeling af vand i stor skala har været en udfordring, som verden har tacklet i årtier. Det er en særlig udfordring i højhuse, og med en tendens for designere til at opbygge i byområder snarere end ud, er det en udfordring, der er blevet et nyt fokus for designingeniører.

Hvidbogen ser især ud på, hvordan "gamle teknologi" vandpumper, der har tendens til at fungere med fuld hastighed eller slet ikke, bliver udskiftet med VSP (Variable Speed ​​Pumps), der bruger et Variable Frequency Drive (VFD) eller Variable Speed ​​Drive (VSD) ) for kontinuerlig at optimere pumpens hastighed og strømforbrug, mens pumpens konstante udløbstryk opretholdes.

I sådanne scenarier er tryksensorer afgørende. En trykføler omdanner udgangstrykket til et elektrisk signal, som VFD bruger til at justere pumpens hastighed og enten indgår som en integreret del af pumpesignalet eller monteres eksternt som en del af en samlet løsning. På samme måde er der i mange tilfælde monteret en højafbrydningsafbryder for at forhindre pumpen i at udløse ekstremt tryk. En ekstra trykføler kan også monteres på pumpens indløb for at overvåge effektiviteten.

Fordelene ved trykfølere i moderne Variable Speed ​​Pump design kan kategoriseres i tre hovedområder: Effektivitet (pumper, der udnytter VSD'er i forbindelse med trykfølere, har vist sig at være op til 30% mere effektiv end traditionelle teknologier); pålidelighed (VSP'er kører ofte ved lavere hastigheder, hvilket giver mindre belastning på pumpen); og brugeroplevelsen (effektiviteten og pålideligheden af ​​en VSP betyder i sidste ende en forbedret kundeoplevelse. Selv i de mere udfordrende miljøer som højhuse kan et konstant og pålideligt vandtryk opretholdes).

Hvidbogen har ret til forbedring af effektiviteten og pålideligheden af ​​vandanlæg med variabel hastighedspumper og trykføler og forfattet til Daniel Mullen, produktleder hos Sensata Technologies.

Den kan downloades fra www2.sensata.com/water.

Sensata Technologies

Først og fremmest er Sensata en ingeniørfokuseret forretning med en mission at give ingeniører mulighed for på tværs af en bred vifte af sektorer og brancher at skabe smartere og mere forbundne løsninger til deres designudfordringer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via