← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Schaeffler offentliggør bæredygtighedsrapport

bæredygtighedsrapport 2018

• Schaeffler fortsætter med bæredygtighedsinitiativer

• Oversigt over bæredygtighedsprojekter i 2018

• Bedre bæredygtighedsstrukturer styrkes

Global leverandør af biler og industri Schaeffler har offentliggjort sin Bæredygtighedsrapport for 2018 regnskabsåret. Rapporten, der er temaet "Fremgang synlig", giver et gennemsigtigt og detaljeret overblik over virksomhedens bæredygtighedsarbejde i hvert af sine fire strategiske indsatsområder: "Bæredygtig forvaltning", "Kunder og produkter", "Miljø og energi" og "Ansatte og samfund".

Oversigt over bæredygtighedsprojekter hos Schaeffler

Rapporten blev udarbejdet i overensstemmelse med retningslinjerne i Global Reporting Initiative (GRI). I overensstemmelse med virksomhedens tidligere bæredygtighedsrapporter beskriver 2018-udgaven Schaeffler-koncernens ikke-finansielle mål og foranstaltninger, som er kerneelementer i den integrerede bæredygtighedsstrategi. I 2018 omfattede hovedfokusområderne i Schaeffler-koncernens bæredygtighedsstyringsprogram blandt andet den videre udvikling af bæredygtige forsyningskæder og ressourcebesparende produktion af mobilitetsløsninger.

"Som et globalt firma har vi et særligt ansvar for miljøet og samfundet. Derfor er en holistisk tilgang til bæredygtighed langs hele værdikæden en central del af vores værdidrevne strategiske orientering. De udviklende forventninger fra alle interessentgrupper gør det endnu vigtigere for os ikke kun at rapportere om vores bæredygtighedsaktiviteter og resultater på en gennemsigtig måde, men også at leve op til vores bæredygtighedsaspekter i vores daglige arbejde " sagde Corinna Schittenhelm, Chief Human Resources Officer hos Schaeffler Group.

2018 Sustainability Report, som er Schaeffler's tredje, overstiger igen rapporteringsstandarderne, som er fastlagt i Tysklands CSR-direktivs implementeringsloven (CSR-RUG), og understregede virksomhedens engagement i omfattende, gennemsigtige og banebrydende bæredygtighedsinitiativer. Rapporten beskriver også virksomhedens bidrag til at nå FNs Agenda 2030 Bæredygtige udviklingsmål (SDG). Gennem sine forretningsaktiviteter gør Schaeffler sin rolle ved at møde ti af 17 SDG'erne.

Virksomhedernes bæredygtighedsstrukturer styrkes

Siden januar 2019 har Schaeffler styrket virksomhedens bæredygtighedsstrukturer, herunder oprettelsen af ​​en dedikeret afdeling, der rapporterer direkte til HR-divisionen på bestyrelsesniveau. Ansvaret for bæredygtighedsspørgsmål er nu bundet under ledelse af Thomas Fußhöller, der blev medlem af Schaeffler-gruppen som leder af bæredygtighed, miljø, sundhed og sikkerhed i begyndelsen af ​​året.

Ved at tage dette skridt har Schaeffler styrket sin internt bæredygtighedsstyringsfunktion og signaleret sin forpligtelse til kraftigt at forfølge sin bæredygtighedsstrategi i partnerskab med udvalgte interessenter.

Schaeffler-gruppens bæredygtighedsrapport med en række interaktive grafiske elementer er tilgængelig online. For de seneste opdateringer om bæredygtighedsproblemer kan du besøge vores internet side.

Schaeffler (UK)

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link