← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Schaeffler og Mitsubishi Electric annoncere globalt strategisk partnerskab

schaeffler mitsubishi elektrisk
  • Leveraging "[Email protected]"Løsninger.
  • Strategisk samarbejde for fremtidens produktion.
  • Industri 4.0 produktløsninger mod smart fremstilling.


Mitsubishi Electric Corporation og Schaeffler Technologies AG & Co. KG har meddelt et globalt strategisk partnerskab som en del af [Email protected] Alliance netværk. Siden 2010 har begge virksomheder været partnere i [Email protected] Alliance, som er en del af Mitsubishi Electric Corporation [Email protected] Koncept.

Dette koncept understøtter virksomheder med foranstaltninger inden for rammerne af den digitale transformation, såsom integration af maskin- og plantedata i MES (fremstilling af udførelsessystemer) og ERP (enterprise resource planning) systemer.

Industri 4.0 scenarier er præget af stærkt individualiserede produkter under meget fleksible fremstillingsforhold. Sammen med produktionsteknologi omfatter Industri 4.0 også digitalt forbundne komponenter og maskiner. Dr. Stefan Spindler, administrerende direktør for Industrial of Schaeffler AG, forklarede:

"For at give industrien 4.0-løsninger med en betydelig merværdi til kunden, har vi brug for samarbejde på tværs af forskellige virksomheder. Med den teknologiske ekspertise og systemkundskaber hos Schaeffler og Mitsubishi Electric, der er opbygget i dette globale strategiske partnerskab, kan vi tilbyde intelligente løsninger, der er skræddersyet til kundernes og markedets behov for at optimere produktionsaktiviteter og udstyrs livscyklusomkostninger. "

Mr. Noriyuki Shimizu, Corporate Executive Group Vice President Factory Automation Systems Group på Mitsubishi Electric, tilføjede:

"I de sidste par år har vi med succes gennemført fælles projekter i forskellige lande i Europa og Asien. Nu har vi til hensigt at intensivere og udvide vores samarbejde på globalt plan. "

Schaeffler og Mitsubishi Electric samarbejder for at øge forbindelsen og skabe branchens 4.0-løsninger, der reducerer maskinens nedetid og maksimerer produktiviteten for kunden.

Maskinprotokol SLMP (sømløs meddelelsesprotokol), der implementeres i Schaeffler-tilstandsovervågningssystemer, gør det muligt for vibrationssensorer at kommunikere tovejs med Mitsubishi Electrics PLC (programmerbar logikcontroller) og til at overføre de karakteristiske værdier, der bestemmes.

PLC'en behandler dataene i information, som er udarbejdet som almindelige tekstbeskeder og vist på en skærm. Et yderligere integrationsniveau tillader også, at tilstandskontrolsystemet forbindes med PLC'en af ​​den relevante anlæg via et netværkskabel og Modbus-protokol.

Schaeffler bidrager til koncepter, der kombinerer mekatroniske produkter, tilstandsovervågningssystemer og digitale tjenester til at danne applikationsspecifikke 4.0-løsningspakker. Disse danner grundlag for oprettelsen af ​​tilpassede produkter og tjenester, hvis hovedfokus altid er på effektiviteten af ​​det samlede system.

Mitsubishi Electric Corporation tilbyder et stort udvalg af fabriksautomatiserings- og forarbejdningsteknologier, herunder PLC'er, omformere, robotter, servodrev og HMI, hvilket bidrager til at give højere produktivitet og kvalitet til fabriksgulvet.

For mere information kontakt venligst Schaeffler UK's Communications & Branding Department på [Email protected] eller besøg www.schaeffler.co.uk

Schaeffler (UK)

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link