← Tilbage til Condition & Vibration Monitoring kategori

Schaeffler tilstand Overvågningsløsning hjælper med at forhindre uplanlagt nedetid af vandbehandling Pumpestationer

berøringsskærmsvisningsenhed

Et drikkevandsbehandlingsfirma i Asien forhindrer ikke planlagt nedetid af kritisk udstyr på tværs af sine pumpestationer efter den vellykkede installation af en tilstandskontrolløsning fra Schaeffler.

Kunden driver et drikkevandsanlæg, hvor 200 millioner liter vand hver dag kan behandles, filtreres, kloreres og - efter en nylig udvidelse af stedet - ozoniseres og biologisk aktiveres. Da operatøren er ansvarlig for at sikre en pålidelig forsyning af drikkevand af høj kvalitet til regionen, er beskyttelse af de relevante faciliteter mod fiasko en nøgleprioritet.

overvåge pumper og motorer

84 SmartChecks er indstillet til at overvåge
pumper og motorer på tværs af 15-pumpning
stationer.

Udfordring for Schaeffler

Kunden ledte efter et intelligent CMC-system til pålideligt at forhindre fejl i sine pumpestationer. Efter at have udvidet sine faciliteter ved at installere de nyeste teknologier og processer til vandbehandling, ønskede virksomheden at implementere en højtydende, fuldt integreret CM-systemløsning.

Schaeffler-løsning

Schaeffler-løsningen består af et specialdesignet CM-system baseret på SmartCheck-sensorer. I alt er 84 SmartChecks fuldt integreret i kundens infrastruktur via en PLC (programmerbar logik-controller), der overvåger de kritiske elementer i udstyr på tværs af 15-pumpestationer. Overvåget udstyr inkluderer lejer på pumper og motorer samt pumpeskovle / løbeblade. SmartChecks overvåger vibrationer, temperatur og hastighed samt akselindretning og balancering.

Dataene kan ses individuelt på hver pumpestation eller centralt i kontrolrummet. Systemet tillader også implementering af automatiserede rutiner såsom udløsning af alarmer og nødstop af udstyr.

Kundefordele

Ved hjælp af CM-systemet, der er fuldt integreret via PLC, kan kunden næsten fuldstændigt forhindre uplanlagt systemnedetid, hvilket sikrer, at drikkevand af høj kvalitet til enhver tid kan leveres til regionen. Derudover kan skader på udstyr resultere i høje omkostninger på flere tusinde euro. Denne risiko er også praktisk taget elimineret.

Smartchecks

SmartChecks overvåger vibrationer, temperatur
og hastighed på kritisk udstyr.

Den kundespecifikke implementerede CM-løsning giver meget detaljerede oplysninger om vibrationer, temperatur og andre parametre for hvert udstyr, som kan visualiseres på en komplet, letforståelig måde i kundens system. Det høje detaljeringsniveau giver det perfekte grundlag for at sikre driftssikkerhed og forudsigelig vedligeholdelse. Dette betyder, at brugeren ikke kræver særlig viden om vibrationsdiagnose på stedet.

Hvad er specielt?

Kombinationen af ​​overvågning med høj præcision og enkel håndtering overbeviste kunden fuldstændigt i praksis, som nu planlægger at implementere lignende løsninger i andre applikationer forskellige steder.

www.schaeffler.co.uk

Schaeffler (UK)

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link