← Tilbage til Mixing, Blending & Granulating kategori

Spar op til 80% Energi Omkostninger With The Micron pulvis Sub-Micron Mill

Hosokawa AA Billede Feb-2017Pulvis 1

Stand til at producere finere partikelstørrelser end en jetmølle og med energiforbrug typisk firs procent mindre end andre møller, den pulvis tilbyder et effektivt alternativ til at påvirke typen møller, når det kommer til ultra-fin formaling.

Som et tørt ophidsede perlemølle type, pulvis tilbyder neddeling uden behov for et ekstra tørringsfase. I den tørre proces partikler ikke re-agglomerat men forbliver på et tørt, frit flydende tilstand, hvilket sparer yderligere energiomkostninger og tid.

Møllen er placeret i bunden af ​​maskinen og formalede partikler transporteres med fly, der passerer gennem formalingskammeret til den integrerede klassifikator driftshastigheden af ​​som bestemmer finheden af ​​det færdige produkt. Klassifikatoren adskiller den krævede fine produkt fra grove partikler. De grove partikler returneres til slibning zone.

Med mulighed for keramik, brug beskyttet slibning og klassificerende dele, er Micron Pulvis egnet til fræsning af keramiske materialer, metaloxider, batterimaterialer, mineraler, glas, hydrogenabsorberende legeringer, magnetiske materialer, pigmenter og kulstof mv.

Designet til nem adgang, afmontering og rengøring af maskinen er velegnet til flere programmer og hyppige væsentlige ændringer.

Fås i en række størrelser fra 0.75 kW slibning motor (1.00 kW klassificere motor) til 70.0 kW slibning motor (30.0 kW klassificere motor) den pulvis er velegnet til testformål igennem til skaleres helt op produktionen størrelse.

For yderligere information kontakt venligst:

Hosokawa Micron Ltd, Runcorn, Cheshire.
Tel: (01928) 755100 714325
E-mail: [Email protected]
Web: www.hosokawa.co.uk

Hosokawa Micron Ltd

Vi tilbyder en enkelt kilde forsyning til de allerbedste i gennemprøvede maskiner med tilhørende teknisk ekspertise på tværs af procesteknologier og industrier til at levere individuelle forarbejdning løsninger til specifikke behov.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.