← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Russell Finex til udstilling på verdensomspændende pulverhåndteringsudstilling

Russell Finex Powtech 2019

Russell Finex udstiller hos Powtech 2019 på stand 564, og viser de nyeste vibrerende sorterings- og screeningsmaskiner til en række pulverhåndteringsindustrier som farmaceutiske produkter, mad og drikkevarer, kemikalier og kosmetik.

POWTECH er den førende udstilling for pulver-, granulat- og bulkfaststofteknologi, og giver et unikt overblik over de nuværende mekaniske forarbejdningsteknologier og udstyr til en række brancher. Udstillingen foregår mellem 9th - 11th April på Exhibition Centre Nürnberg. Hvis du leder efter banebrydende innovationer inden for bulk og faststofhåndteringSørg for at gemme datoen.

Efter at have oplevet succesen med POWTECH 2017, ser Russell Finex frem til POWTECH 2019. Ved at introducere sit nyeste innovative udstyr til massiv fast stof har selskabet til formål at opretholde relationerne med eksisterende kunder og samtidig skabe nye kontakter. Med 85 års erfaring med levering af fine mesh separationsteknologi har Russell Finex vist sig at være førende inden for denne industri.

Besøg Russell Finex på stand 564 og opdag en række separationsløsninger, herunder Finex 22 ™ Sieve, Russell Compact 3in1 Sieve ™, Finex Separator ™ og Russell Compact Sieve ®. Erfarne salgsmedarbejdere vil være til stede for at besvare alle dine spørgsmål og tilbyde dig den bedste løsning til dine håndteringsbehov.

Russell Compact Sieve ®
Denne vibrerende screener er en kendt enhed til kontrolpulver og væsker på tværs af industrier, da den giver en stor screeningskapacitet uden at have for meget hovedrum, hvilket betyder, at det passer fint ind i din produktionslinie.

Russell Compact 3in1 Sieve ™
Virksomheder, der kræver taske, tømmer fordel af denne sikkerhedssik, da den kombinerer en ergonomisk tippeplatform med en magnetisk separator og en sigte inden for et system, der beskytter operatørerne samtidig med at produktkvaliteten sikres.

Finex 22 ™ Sieve
Dette unikke multifunktions mobile sigtesystem giver sikkerhedsscreening samt præcis klassificering. Hvis du skærer vanskelige pulvere og høj viskositetsvæsker, er der også en højhastighedsversion.

Finex Separator ™
Denne vibrationsseparator giver bedre nøjagtighed, kapacitet, støjniveau og opgraderbarhed i forhold til traditionel adskillelse. Uanset hvilken industri du arbejder, bruges denne højtydende separator til en bred vifte af applikationer. Du kan bruge den til at klassificere, afvanding eller udtømme vådt eller tørt materiale op til fem fraktioner i en operation.

Ultralydsigte deblinding
Eliminér produktspild og reducer omkostningerne ved hjælp af et ultralydsinddysningssystem ved screening af vanskelige pulvere. Russell Vibrasonic® Deblinding System udnytter ultralyd til at eliminere meshblinding, hvilket resulterer i, at screeningsudstyr altid kører, maksimalt og forlænget levetid.

Læs hvordan Russell Finex tidligere har hjulpet virksomheder som Powder Systems Limited (PSL), Nestlé og Kemira Chemicals (UK) Ltd. med deres pulverhåndteringskrav, og besøg stand 564 for at høre en erfaren salgsingeniør om dine unikke krav. Find yderligere firma og produktoplysninger på www.russellfinex.com

Russell Finex Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via