← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Russell Finex er navngivet som finalist i Hounslow Business Awards

hounslow virksomhedspriser

Russell Finex, global sigtnings- og filtreringsspecialist, er shortlisted som finalister for Hounslow Business Awards

Hounslow Business Awards vil igen vende tilbage til Hilton Syon Park på torsdag 28th February 2019 til en prestigefyldt prisuddeling. Organiseret af Hounslow Chamber of Commerce, fejrer de lokale priser enestående talent og iværksætteri på tværs af en række kategorier som anerkendelse af bidraget til bydelen. Russell Finex er glad for at blive shortlisted for fire priser.

Ønsker at fortsætte succesen med tidligere år, der tidligere er blevet navngivet Årets virksomhed, Årets Innovator, Bedste forretning for marketing og sociale medier, Bedste SMV og Årets internationale forretning, Russell Finex håber igen at nyde succes. 2018 Hounslow Business Awards ser virksomheden på listen for Årets Innovator, Best Business for Marketing og Social Media, Best Business for Customer Service og The Green Award.

Kontinuerlige forbedringer i fremstillingsmetoder og faciliteter på sit globale hovedkvarter i Feltham har sørget for, at Russell Finex fortsat er en global leder inden for levering af sigtnings- og filtreringsudstyr. Dette omfatter også at tage hensyn til kulstoffodaftryk og sætte skridt på plads for at blive en mere miljøvenlig producent. Russell Finex investerer også i at udvikle en dynamisk salgs- og markedsføringsstrategi med en synergistisk tilgang over hele kloden og bestræber sig på at levere fremragende eftersalgsservice hver gang og hjælper kunderne med at sikre deres maskiner fortsat arbejder til deres maksimale niveauer.

Ray Singh, Udtalte Russell Finex administrerende direktør,

"Vi er glade for at være blevet oplistet for så mange forskellige priser. Dette viser, hvordan virksomheden løbende stræber efter at forbedre sig på alle områder af vores forretning, fra fremstillingsprocesser og ny produktudvikling til vores salgs-, marketing- og kundeservicestrategi og grønne tilgang. "

Russell Finex er grundlagt i 1934 og er verdens førende inden for fremstilling af sigtnings- og filtreringsudstyr.

Find ud af mere om Russell Finex, ændringer, udvikling, priser og fremskridt i virksomheden.

Russell Finex Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.