← Tilbage til Bursting & Rupture Discs kategori

Brud testet til over en million livscyklus disk

Elfab Opti-Gard ™

Elfab Opti-Gard ™ opnår en anden branchens første

Pressure management specialist Elfab har testet sin Opti-Gard ™ sortiment af Brudskiver til over en million livscyklus. Den nye service levetid, mere end fire gange længere end tidligere opnået inden for branchen, er en væsentlig forbedring.

For to år siden Opti-Gard ™ blev den første brud disken for at være beskyttet af en tre års garanti. Siden lanceringen i 2004, er intervallet vist sig så robust og pålidelig i drift, der Elfab tilbyder en tre års garanti som standard på Opti-Gard ™ diske leveret efter 1st januar 2011.

Opti-Gard ™ 's forbedret levetid og tre års garanti nu kunderne mulighed for mere præcist at beregne, hvor lang deres diske vil vare i tjeneste og for bedre at planlægge deres vedligeholdelse tidsplaner efter produkt installation.

Opti-Gard ™ 's tre procent ydeevne tolerance har tilladt optimering af proces pres på mange af Elfab kunder. Bortset fra at sænke omkostningerne re-forsyning, har dette reduceret disk lagrene med op til 65 procent.

Opti-Gard ™-systemet består af en omvendt virkende brud disk, en enkelt design holder med multi-flange kompatibilitet og en non-invasive, ATEX-godkendt burst detektor, Flo-Tel ™ +. Med en brancheførende tolerance på kun tre procent på tværs af en bred vifte af sprængtryk og en 95 procent Operating ratio, Opti-Gard ™ tilbyder den højeste ydeevne egenskaber til rådighed for væske, gas eller damp applikationer.

Deborah Bevan
Elfab Ltd
Alder Road
North Shields
Tyne & Wear NE29 8SD
Det Forenede Kongerige
Tel: + 44 (0) 191 293 1234
Fax: + 44 (0) 191 293 1200
E-mail: [Email protected]
Internet side: www.elfab.com

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.