← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Rund vibrationssifter til plastikpiller

rund vibrationssifter

Produktionen steg med 50% på grund af opgraderet sigteteknologi.

En producent af tilpasset farvekoncentrat og additiver fandt, at det kunne nå nye niveauer af produktivitet og vækst ved at henvende sig til innovativt avanceret separationsudstyr.

Efter at have tidligere været afhængig af operatørinspektion og håndscreenere for at kontrollere kvaliteten af ​​deres farvekoncentrat og tilsætningsstoffer, søgte Accurate Color & Compounding (ACC) en mere effektiv løsning. Som en sidste kvalitetskontrol før tørring prøvede ACC 40 ”Finex Separator ™ fra Russell Finex. Tilfreds med resultaterne købte de maskinen sammen med seks mere.

Denne runde vibrationssifter blev valgt, da det unikke gummiophængssystem gør det muligt at sætte meget højere kræfter i maskinen og fokuserer størstedelen af ​​energien på selve skærmen.

Det justerbare vægtsystem i vibratorenheden skaber en mere finjusteret og kraftig handling, hvilket øger sigtningseffektiviteten markant og kører som standard ved 1800 o / min. De nye separatorer har også øget produktionstiden, ifølge Jason Yelm, Plant Manager.

"De har fjernet stop i vores tørretumbler forårsaget af overdimensioneret og reduceret behovet for at skifte dysehoveder med 30 til 40%, hvilket minimerer driftsstop," siger han. ”Ved at indstille specifikke maskestørrelser til kunderne leverer vi den nøjagtige pelletstørrelse, de ønsker, med hvert produktionsløb; og vi lader løbene gå længere, da vi pålideligt filtrerer alle uønskede størrelser pellets. ”

For at finde ud af mere information om udvalget af screeningsmaskiner og hvordan de kan integreres i dine behandlingslinjer, bedes du venligst kontakte os.

Russell Finex Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link