← Tilbage til Flow Measurement & Control kategori

Robust, kemisk resistent flowmeter

robust kemisk resistent flowmeter

Oval Gear (OG2) flowmetre fra Titan Enterprises er en ideel løsning til applikationer, der kræver en meget præcis og kemisk resistent flowmåler.

Der er et valg af byggematerialer til OG2 flowmåleren, herunder ikke-metalliske fugtede komponenter, som keramik, et valg af elastomer og PEEK til måling af aggressive kemikalier.

OG2 flowmåler er kompakte og har et robust design, der gør det muligt at betjene dem selv ved højere tryk, hvilket giver stabil ydelse med minimal vedligeholdelse. Ydermere kan OG2-flowmålere operere ved temperaturer op til 150 ° C og er fuldt kompatible med IP67 / NEMA 4. Hver OG2 flowmåler leveres med et testtestcertifikat, der verificerer enhedens evne til at håndtere tryk op til 700-stænger (for OG2-700-modellen).

Med et standardstrømningsområde fra 0.03 til 4.0l / min på 30cSt-olie kan OG2 flowmetere regelmæssigt opnå fremragende repeterbarhed (0.1%) og nøjagtighed (0.75%).

Applikationer, der har haft gavn af OG2 flowmetre, omfatter overvågning af hydrauliske væsker i jordmøller og vindmøller, kemisk pumpetestning, måling af sulfitbeskyttelse i en vingård og til medicinsk dosering.

For yderligere information om OG2 flowmålerens rækkevidde bedes du venligst besøge her eller kontakt Titan Enterprises på + 44-1935-812790 / [Email protected].

Titan Enterprises Limited

Producent af high performance off-the-shelf og skræddersyede flowmåler systemer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via