← Tilbage til Indkapslinger, Racks & Cabinets kategori

Rittal-systemer ideelt egnet til switchgear-marine applikationer

bascule bridge hydraulisk drev

Rittals systemer, fra boliger og indkapslingssystemer, til klimakontrolløsninger og til strømdistributionssystemer og IT-infrastrukturløsninger, bruges af maritime operatører over hele kloden.

Disse inkluderer et stort antal skibsværfter, skibe, havne, offshore platforme og indlandet, med klienter, der inkluderer de største skibs chandlere og værfter.

Valget af Rittal som partner er typisk drevet af den høje kvalitet af sin portefølje - let tilstrækkelig til at klare det mest krævende af havmiljøer - og af dens konsistente systemtilgang, der strækker sig fra projektplanlægning til implementering.

For nylig blev Rittals produkter omtalt i renoveringen af ​​Nesserland-låsen i Tyskland, der har fungeret som en indgangsport til Emden indre havn i mere end 100 år. Arbejdet omfattede en ny vejbro, der er bygget over låsen til kørsel af køretøjer, som også er designet til at åbne, når skibe har brug for at komme ind i havnen.

niedersachsen rittal

Strøm til systemet blev leveret via tre lavspændingsomskifteranlæg, der er indkapslet i Rittal-indkapslinger, og inkluderede NH-slanke sikringsafbryder-frakoblere fra Rittals RiLine skinnesortiment. Rittal IT-stativer rummer systemets komplekse netværksteknologi med dets fritstående skabe, der huser den komplekse automatiserings- og sikkerhedsteknologi.

Systemet på Emden er designet således, at de individuelle funktioner i låsen og broen er sammenkoblet. Som sådan kræver det kompleks automatisering, der i det væsentlige styres på tre forskellige steder: det vigtigste maskinrum; motoren, der driver broen og nødkontrolstationen, der sidder derover.

Mark Guest, Rittal produktchef for IT Power Distribution siger: ”Internationale maritime switchgear-konstruktionsspecialister er typisk meget loyale Rittal-kunder, ikke mindst på grund af vores fokus på værdiskabelse fra engineering til byggeri til endelig anvendelse.”

”For switchgear-producenter tilbyder Rittal en kombination af høj produktkvalitet og et anerkendt systemkoncept, som alle vores løsninger er baseret på. Dette strækker sig fra vores udvalg af tilbehør, der er hurtige og lette at få adgang til, til ingeniørværktøjer (som EPLAN Electric P8 og EPLAN Pro Panel) og dets Perforex-bearbejdningscentre. ”

”Det betyder, at produktionstiderne kan minimeres, mens projektledere kan reagere hurtigt på ændringer i de originale specifikationer og bytte kapslinger rundt, hvis projektkravene ændres.”

Yderligere oplysninger på www.rittal.co.uk og www.friedhelm-loh-group.com eller på kvidrerittal_ltd.

Rittal Ltd

Vi leverer kabinetter, strømforsyning, klimakontrol, it-infrastruktur og software og service.

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link