← Tilbage til Machine & Electrical Safety Systems kategori

Rittal Ri4Power forbedrer beskyttelse mod utilsigtet gnistdannelse indenfor elektriske afbrydere systemer

Rittals Ri4Power-system

En central målsætning for Rittal når de udvikler Ri4Power modulsystem var beskyttelse mod utilsigtet gnistdannelse. Indvendig gnistdannelse kunne føre til produktionsstop, men endnu vigtigere er en fare for personalet.

Rittal udført omfattende test for at sikre, at Ri4Power overholdt de strenge IEC 61641 standard. Adskillelse og isolering af samleskinner sikrer, at skruer og værktøjer ikke længere kan blive i kontakt med ubeskyttede skinner, funktionelle enheder og terminaler, og dermed mindske risikoen for indvendig gnistdannelse.

I tråd med IEC61641 Rittals Ri4Power system anvender overtryksventiler dækker. Disse covers reducere for stort pres og eksplosive gasser i Rittal Ri4Power koblingsudstyr inden 30ms. Under alle interne lysbuekamre fejl døre og dæksler ikke skal åbne forårsager farer for personale.

Rittals Ri4Power formular 4 tavler tilbyder en løsning, der sparer virksomhederne penge ved at reducere nedetid samt beskytte personel fra den potentielle fare for utilsigtet gnistdannelse.

Rittal Ltd

Vi leverer kabinetter, strømforsyning, klimakontrol, it-infrastruktur og software og service.

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.