← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Rittal Ltd fejrer sit 40th Anniversary i Rotherham

Rittal AX KX rækkehuse

2019 markerer 40th årsdagen for Rittal Ltd i Storbritannien. Virksomheden startede sin drift i Rotherham i juli 1979, der yder distribution, salg og marketing support til sine kunder.

Det har også websteder på Canary Wharf i London, og det har fremstillingsvirksomhed i Plymouth - som for nylig vandt "Fremstilling af Årsprisen" - som alle bidrager til at stå som en af ​​branchens førende lys for at levere løsninger til kundernes behov.

40 Innovation Year

"Rittal UK er en del af en stor international succeshistorie" siger Shane Hope, administrerende direktør for Rittal Ltd. "Vores kerneudbud af kabinetter anvendes over hele verden og findes i mere end 90% af alle industrisektorer. Et af vores mest populære produkter, AE Enclosure, har solgt mere end 35 millioner enheder alene. "

Rittals fokus på innovation og genopfindelse gennemsyrer alle dele af organisationen, selv på tværs af langvarige og yderst vellykkede produktlinjer. "Innovation og genopfindelse er en del af vores beslutsomhed om at omfavne Industri 4.0 og som kunde-første tilgang til produktudvikling" fortsætter shane

"For eksempel udviklede vi VX25 - leverer et system, der leverer ud over markedets forventninger. Vi har også udviklet den meget forventede og snart lanceret AX og KX række indhegninger. Disse udviklinger omfatter nøgleelementer, der understøtter en digital værdikæde til panelbygning og koblingskonstruktion. "

Seamless Value Chain Enhancements

Rittal og dets søstersoftwareselskab Eplan har forsøgt at skabe en sømløs værdikæde for kunder gennem forbedrede processtrin inden for teknik, design, forberedelse og produktion.

"Denne tilgang og levering af en end-to-end løsning - fra design software og digitale tvillinger til automatiserede systemer til ændring af kabinetter - betyder, at vi kan give sine kunder øget produktivitet og effektivitet på tværs af alle aspekter af skabelsesprocessen og udenfor" rådgiver Shane.

"Vi hjælper kunderne med at udnytte de utallige muligheder, der skabes på tværs af den globale teknologisektor inden for automatisering, tingets internet og cloud-based computing.

"Vi vil gerne takke vores kunder og alle dem, der har hjulpet os på vores rejse - her er de næste fyrre år - og videre!"

Yderligere oplysninger på www.rittal.co.uk og www.friedhelm-loh-group.com eller på kvidrerittal_ltd.

Rittal Ltd

Vi leverer kabinetter, strømforsyning, klimakontrol, it-infrastruktur og software og service.

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link