← Tilbage til Brand & Eksplosionsforebyggelse kategori

Rembe ® er første til at gennemføre markedets nyeste Norm

EF-typeafprøvningsattest i henhold til standarden EN 16009

Q-Rohr ®-3 er udstedt den allerførste EF-typeafprøvningsattest i henhold til standarden EN 16009 - flammeloes eksplosion udluftning enheder

Siden december 07 2011, Rembe ® GMBH SIKKERHED + CONTROL fra Brilon / Tyskland har deres officielle, skriftlige godkendelse i hånden:

Som den allerførste selskab på markedet, Rembe ® stolt præsenterer deres EF-typeafprøvningsattest i henhold til EN standard 16009 for deres Q-Rohr ®-3, beskyttelsessystem for flammeløse udluftning!

Denne norm først trådte i kraft i oktober 2011, der beskriver alle standardiserede krav produktionsvirksomheder i forhold til udformning, kontrol, mærkning, dokumentation og emballering, og gælder for alle enkeltstående beskyttelsessystemer af flammefri udluftning.

Som opfinder af flammeloes eksplosion udluftning, det Rembe ® ingeniører foresightedly designet den oprindelige Q-Rohr ® på en måde, der opfylder alle EN standard 16009 krav i forskellige test scenarier.

"EN standard 16009 giver kunden endnu et kvalitetsstempel. EF-typeafprøvningsattesten i henhold til EN-standarder 16009 bør være det vigtigste kriterium, når du vælger et produkt til flammefri eksplosion udluftning. Denne norm samt de øgede krav, der stilles til EF-typeafprøvningen er adskille fårene fra bukkene på markedet i dag. "Siger Roland Bunse, leder af Explosion Protection Department på Rembe ® og medlem af det tekniske udvalg, der er nedsat i EN 16009.

Q-Rohr®-3 er specielt implementeret til indendørs flamløs udluftning af potentielle støv eksplosive processer. Ved montering af Q-Rohr®-3 er det ikke nødvendigt at anlægge omkostningerne ved udluftning. En anden fordel er, at Q-Rohr®-3 kan monteres i nærheden af ​​mennesker og maskiner samt den enkle, visuelle inspektion, der afstår fra periodiske vedligeholdelsesomkostninger.

Kontakt:
Rembe ® GMBH SIKKERHED + CONTROL
Gallbergweg 21
59929 Brilon, Tyskland
Tlf: + 49 (0) 2961-7405 - 0
Fax: + 49 (0) 2961-507 14
[Email protected]

Rembe LTD

Relaterede nyheder

Efterlad et svar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.