← Tilbage til Sensors kategori

Reducere målekostnader med robuste pH-sensorer, der er bygget til sidste

pH Luk vandbobler

Pålidelig pH-måling i masseproduktion kan være problematisk at opretholde med fast indhold i papirmasse og sulfider, der anvendes som kogematerialer, der hurtigt tilstopper membranen og forgifter referencesystemet på konventionelle pH-sensorer. Regelmæssig rengøring kan forlænge sensorernes levetid, men det er tidskrævende og dyrt for operatørerne.

Seshasayee Paper and Boards Limited (SPB) har siden 1960 drevet en integreret papirmasse-, papir- og papircladmølle i Tamilnadu, Indien. METTLER TOLEDOs løsning på SPBs pH sensor problem var implementeringen af ​​et målesystem baseret på vores InPro® 4801i sensor.

Denne sonde er designet til høj ydeevne og lang levetid i hårde omgivelser, såsom masseproduktion og giver længere levetid på sensoren på grund af dens lange diffusionsvej og PTFE-belagt membran, som reducerer tilstopning.

Til sensor overvågning og styring blev en M300 transmitter udvalgt til at kombinere bekvemmelighed med brugervenlighed, hurtig installation og brugervenlig konfiguration på ethvert passende sted. For at forenkle rengøringen, et InTrac® 777 indtrækbart hus med et skyllekammer til nem og effektiv sensorskylning uden procesafbrydelse.

Siden installationen af ​​systemet kan SPB-mølleoperatører nu bruge deres PLC til at betjene det pneumatiske InTrac-hus, hurtigt og grundigt skylle procesmateriale fra sensorer. På grund af den lange sensortid og større pålidelighed beregner mølleforvaltere, at driftsomkostningerne for det nye system er halvdelen af ​​det, de var inden brug, og planlægger at konvertere alle pH-målepunkter til anlægget til METTLER TOLEDO sensorer.

Hent Reduce Measurement Costs Med Robust pH Sensor Success Story

Ring til +0116 234 5095 XNUMX
E-mail [Email protected]

Mettler-Toledo Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via