← Tilbage til Tørring & Køling kategori

Klar madvarer holder deres kølige takket være viskøs opløsning fra HRS

THECOO ~ 2

Ready Foods, en amerikansk producent af supper og saucer, har reduceret den tid det tager at afkøle en af ​​sine kerneprodukter med en tredjedel takket være et nøglefærdigt kølesystem fra HRS Heat Exchangers. HRS-opløsningen, der er ideel til viskøse materialer, har gjort det muligt for Ready Foods at øge produktionen af ​​den kødmarinade, den leverer til en førende restaurantkæde, markant.

Baseret i Denver, Colorado, er Ready Foods en kok og chill virksomhed, der fremstiller supper og saucer til restauranter og kødindustrien. Efter at have modtaget en stor ordre til en af ​​sine kødmarinader fra en førende kæde af hurtigbetjente mexicanske restauranter, havde virksomheden behov for at øge kapaciteten. Den eksisterende proces med koge madlavning og dampning marinaden og derefter chillere den i 5lb poser i et vandkølesystem i tre timer, ville ikke tillade Ready Foods at imødekomme kundens øgede efterspørgsel efter 2,000lb totes. Så Marco Antonio Abarca, præsident og ejer af Ready Foods og Greg Hefter, Plant Engineer, satte op til at finde en alternativ løsning, der ville gøre det muligt for dem at reducere den tid det tog for at afkøle marinade fra 200 ° F til 38 ° F og derved øge produktionsniveauet.

Kølesystemet indeholder et låsbart CIP-skab til sikring af fødevaresikkerheden

Kølesystemet indeholder et låsbart CIP-skab til sikring af fødevaresikkerheden


En simpel løsning

Men de opdagede snart, at finde det rigtige kølesystem ikke var nogen nem opgave, kommenterede Greg; "Nogle anbefalede systemer, der krævede et stort fodaftryk eller en 20ft loftshøjde; andre kunne kun levere en eller to dele af løsningen og forventede os at kilde resten og integrere det selv; mens nogle viste os systemer, der var alt for komplekse og sofistikerede for vores operatører at bruge, "tilføjer Greg. "Vi har ikke luksusen af ​​et team af ingeniører på opkald 24 / 7, så ethvert system vi valgte skulle være nemt at betjene og ligefrem nok til, at vores mekanikere skal passe på."

fleksibelt design
Kun én leverandør, HRS Heat Exchangers, kunne opfylde alle Ready Foods krav, så Marco og Greg sendte dem to versioner af deres marinade til test. Den ene var meget tynd, mens den anden var en koncentreret form af produktet.

"I første omgang foreslog Ready Foods at afkøle det tyndere produkt ved hjælp af R-404 kølemiddel," siger Cameron Creech, HRS 'amerikanske salgs- og ingeniørchef. "Da det var et aggressivt kølemedium, fandt vi et to-trins kølesystem: Den første fase ville afkøle produktet med koldt vand, et mindre aggressivt medium; Den anden fase ville indebære køling med ammoniak. "

Den oprindelige købsordre for denne løsning blev udstedt i juli 2017, men kort efter ændrede Ready Foods 'klient kort og valgte i stedet for det tykkere produkt og valgte glycol frem for R-404 kølemiddel som kølemedium. HRS satte hurtigt sammen et revideret design og den nye PO blev godkendt i september 2017.

HRSØK kølesystem består af 10 AS-serie triple-rør som forkølingsveksler

HRS 'kølesystem omfatter 10 AS-serie triple-rør som forkølingsveksler


Samlet støtte

HRS 'nøglefærdige løsning til Ready Foods består af en overføringspumpe til flytning af produktet fra kogekedlerne til balancetanken; en balancetank til at modtage og blande både genbrugt og nyt indkommende produkt; en BP-6 hydraulisk pumpe til at skubbe produkt gennem systemet; en forkøler, der består af 10 AS-serie triple-rør som forkølingsveksler, som afkøler produktet ved hjælp af koldt vand; den endelige køler bestående af to Unicus-skrabede overfladevarmevekslere; og endelig en trevejsventil, der sender produktet i tanken eller tilbage til balancetanken, afhængigt af om temperaturbehovet er opfyldt eller fyldtanken er for fuld til at modtage produktet.

Hygiejnisk drift
HRS leverede også ekstraudstyr, inklusive et CIP-system (Clean-In-place) og et dampdrevet varmtvandsanlæg for at forhindre frysning i tilfælde af produktionsstop (bruges også til at opvarme opløsningen under det automatiserede CIP-program).

Indstilling af standarden
Kølesystemet blev bestilt i september 2018 og har fungeret succesfuldt siden da. Forskellen i mængden af ​​produkt Ready Foods er nu i stand til at producere er betydelig. "Det plejede at tage os tre timer at slappe af marinade, men vi er nu i stand til at afkøle det på bare en time. Vi har været i stand til at holde op med vores kundes nye, øgede efterspørgsel, selv i spidsbelastningstider. I løbet af fem dage om ugen kan vi slå 200,000lbs, "konkluderer Marco.

Fra et operationelt synspunkt har det vist sig at være et integreret system, som ikke er for komplekst og har et lille fodspor. På grund af det faktum, at en stor procentdel af Ready Foods medarbejdere er spansktalende, har HRS indarbejdet en funktion på programmets hovedside, som gør det muligt at skifte kontrol mellem engelsk og spansk.

For yderligere information kontakt HRS Heat Exchangers, på:

Tlf: 01923 232 335
[Email protected]
www.hrs-heatexchangers.com

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via