← Tilbage til Solids & Bulk Materials Handling kategori

QV Foods brænder op FLTs med Flogas

flogas qv fødevarer

Kartoffel- og grøntsagsproduktionsselskabet QV Foods har skiftet sin FLT-gaffeltruck til gaffeltrucks til Flogas, hvilket vil spare en betydelig 30% på regningerne. Denne besparelse har betydet, at selskabet også har været i stand til at finansiere et helt nyt, centralt beliggende gascenter - der giver en bekvem og sikker tankstation til sin LPG FLT-flåde.

QV Foods er en fjerde generation, familiedrevet virksomhed i Spalding, Lincolnshire, og er ansvarlig for at producere 1,600 tons kartofler hver uge, en bred vifte af grøntsager (herunder sødmørk, hvidløg, løg, salater og brassicas) samt frisk Tilberedte, færdige tilberedte produkter. Dens gård og fire fabrikker er beliggende på en stor 40-acre site, og kræver 29 gaffeltrucks til at transportere produkter dagligt.

"Skiftende leverandører efter 15-år har haft stor indflydelse på vores bundlinje" siger Scott Bird, driftsleder for kartofler. "Vores FLT-flåde er centralt for alt, hvad vi gør, så det var vigtigt, at vi sikrede en konsekvent og pålidelig forsyning. Men det var lige så vigtigt, at vi også havde glæde af konkurrencedygtige priser. Skift til Flogas krydsede alle kasser for os og skabte reel forretningssans.

"Vi har faktisk gjort så store besparelser, at vi har formået at finansiere en hel flytning af vores gassted - noget vi havde håbet på at gøre i lang tid. Vores LPG tanke var tidligere placeret i den fjerne ende af webstedet, hvilket betød lange tankstationer for mange af vores gaffeltruckschauffører. Tankene begyndte også at komme i vejen for, hvor lastbilerne blev losset, og de udgjorde en potentiel sundheds- og sikkerhedsrisiko. Nu har vi et centralt websted, der ser godt ud, opfylder alle sikkerhedskrav, er praktisk for alle drivere, og betyder, at vi kan være endnu mere effektive med operationer - vi er meget glade. "

Flogas arbejdede tæt sammen med QV Foods for at installere tre tankolier på 2 tons LPG på den nye centralgasplacering. Disse tanke indbefatter state-of-the-art telemetrisystemer, som fjernstyrer forbrugsniveauer og automatisk sørger for en overfyldning, når det er nødvendigt, så de aldrig løbe tør. FLT'erne er hver udstyret med deres egen LPG-cylinder, og drivere kan nemt genpåfylde dem på kun 30 sekunder ved hjælp af elektriske dispenseringsenheder. Det betyder, at tung løft undgås, det reducerer kostbar nedetid og forbedrer også sikkerheden for medarbejderne.

Forpligtet til at reducere sit kulstoffodaftryk fortsætter QV Foods med at investere i LPG-drevne gaffeltrucken i stedet for diesel, for at reducere CO2-udslip samt PM10-partikler til forbedret luftkvalitet. Ud over at være renere, forlader LPG ikke sod på værdifuld madproduktion og eliminerer enhver risiko for dyre spild. Det er også mere kraftfuldt end elbiler, hvilket gør det til det perfekte valg for FLT'er, der styrer tung løft.

"En anden vigtig driver til vores bevægelse var den en-til-en kundeservice, vi har modtaget fra Flogas," tilføjer Scott. "Holdet lyttede til vores behov og leverede en skræddersyet løsning, der virkelig virker for os. Det bedste er, vi ved, at vi er i sikre hænder, og vi har fortsat støtte, som vi kan stole på, hvilket er hvad du har brug for i en virksomhed som vores.

"Vi er så tilfredse med resultaterne af vores seneste switch og kundeservicen vi har modtaget; vi søger faktisk at konvertere vores fødevareproduktionsområde til Flogas også " tilføjer Scott. "Dette område af virksomheden har en stor komfur, der har brug for 1,500 liter LPG om ugen til delkoge kartofler til færdige måltider. Tanken er at få en Flogas-eneste forsyning! "

For yderligere information email: [Email protected] eller besøg: www.flogas.co.uk/business-lpg-forklift-trucks

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link