← Tilbage til Nyheder & Begivenheder kategori

Spørgsmål og svar med Spiroflow's Test Center Guru - Terry Mason

frotté murer

Terry Mason har været Spiroflow's Test Bay Manager i 12 år. Han var tidligere ingeniør- og produktionsskiftchef hos Castle Cement i 30 år.

Som Terry vil bekræfte, kan vigtigheden af ​​test ikke undervurderes. Ved hjælp af vores analyselaboratorium vil vi teste dit produkt for at se vinklen på repos, flydeevne og massetæthed (for at nævne nogle få), hvilket vil hjælpe os med at vælge den bedste anvendelse til dit produkt.

Tager lidt tid ud af sin travle rolle, inviterede vi Terry til at besvare et par spørgsmål i en kort spørgsmål og svar - her er hans svar:

Beskriv en typisk dag på kontoret?

Dagen bruges normalt ved at se på, hvilke produkter vi kommer ind til test og opsætning af komplette materialeforsøg på vores testudstyr. Nogle test kan løbe over flere dage - hvis dette er tilfældet, kan kunderne helt klart deltage i, eller hvis de foretrækker det, kan vi fremstille en video af testen og sende dem e-mail om resultaterne. Dette er især praktisk, hvis de er oversøiske kunder.

Ud over min viden og erfaring bruger jeg typisk både produkt- og udstyrsdatabaser som ressourcer til at køre testene. Dette giver mig mulighed for fuldt ud at forstå, hvad vores salgschefer kræver af testen, og hvad de har brug for at producere til deres kunder.

Ud over den fysiske test af produkter arbejder jeg også med ingeniørafdelingen for at give feedback om, hvordan en test er gået. Hovedformålet med dette er at levere teknisk support og retning, så kunderne kan få en fuldt konstrueret løsning på deres procesproblemer. Resultaterne heraf er grundlæggende for vores tekniske løsninger.

Hvad er en 'ikke så typisk' dag på kontoret?

Nå, vi havde mere end vores rimelige andel af ulige produkter ... kyllingevinger, lårben, fiskemad - alt sammen meget ildelugtende! Mærkeligt nok havde koncentreret vaniljeekstrakt, der blev spildt overalt - haft en dvælende pong i årevis, og jeg kan stadig ikke lide lugten af ​​vanilje siden.

Vi har også haft skinnende pulver, brugt i make-up / foundation, som har efterladt laboratoriet glitrende i flere dage!

Beskriv vigtigheden af ​​ærlighed med produktets gennemførlighed v's salg?

Når der er citeret en ansøgning, ser jeg det som mit ansvar at finde potentielle problemer med forslaget og levere løsninger. Min tidligere erfaring med produktion og vedligeholdelse betyder, at jeg fuldt ud forstår og sætter pris på konsekvenserne længere nede i den tekniske linje med ikke at fremhæve problemer tidligt. Ved at være ærlig om, hvad der vil og ikke vil fungere, betyder det, at jeg ikke spilder kundernes tid på en løsning, der i sidste ende kan mislykkes og vise sig at være kostbar for begge parter.

Hvad er de bedste tip, du vil give til kunder, der leder efter udstyr, og hvad skal de overveje?

Det første spørgsmål, jeg altid stiller, er: hvordan får du produktet ind i vores system, og hvordan får du det ud? Det er vigtigt, at vi fuldt ud forstår produktets karakter og især hvordan Spiroflow-udstyr kan passe ind i hele processen. Hvis vi kan gøre det, kan vi anbefale den bedste løsning til jobbet.

Kan du give et eksempel på, hvordan du har overvundet et rigtig problem?

De fleste kunder får et positivt resultat efter at have udført maskinforsøg, da vi ikke viderefører nogen vanskelige produkter fra laboratorietestene, hvis vi ved, at det er usandsynligt, at de fungerer. Vi tilbyder tilpassede tekniske løsninger, så ingen test er de samme. Beklager, men kun gode resultater her!

Endelig, hvad er den bedste del af dit job?

I virkeligheden er det konsekvent at finde fuldt ud anvendelige løsninger på kunders vanskelige problemer!

www.Spiroflow.com
[Email protected]
UK: 44 (0) 1200 422525
USA: 1 704 246 0900

Spiroflow Ltd

Vi fremstiller et komplet udvalg af udstyr til håndtering af tørstoffet fast stof og ingredienser i pulver-, granulat-, pellet- og flakeform på tværs af hele spektret af procesindustrier.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link