← Tilbage til Pumper kategori

Pumper til høj effektivitet: Hydra-Cell

hydra celle pumpe drev

Takket være deres unikke, tætningsfrie design kan Hydra-Cell®-pumper operere på usædvanligt højeffektive niveauer, hævder Wanner International ... Og højere effektivitet oversætter direkte til 'lavere energikostnader'.

Hydra-Cell-pumpemekanismen er nedsænket i et reservoir af olie, som holder det permanent smurt og giver mulighed for at transmittere strøm via drevtoget med minimal friktionstab. Med ingen dynamiske tætninger i den pumpede væske for yderligere at forbruge energi reducerer branchens førende pumpeffektivitet så højt som 85% Hydra-Cells strømkrav.

Dette sammenligner sig med omkring 45-50% pumpeffektivitet for en typisk flerstadig centrifugalpumpe, og som følge heraf kan Hydra-Cell pumper ofte monteres med mindre motorer, end det ville være nødvendigt for at opfylde de samme flow- og trykbehov.

I modsætning til pumper som skrue- og gearpumper, der er afhængige af tætte interne tolerancer til drift, har Hydra-Cell pumper ingen interne procesvæske "lækageveje" og udviser ingen effektivitet "drop-off", idet trykket stiger og / eller viskositeten falder.

Wanner har også gjort sig opmærksom på at forbedre pumpesystemets effektivitet med indførelsen af ​​Intelligent Pump Control ™ teknologi, hvorved ændringer i systemflow og trykbehov kan opfyldes præcist og automatisk uden at udnytte affaldsspild, energibesparende, bypass-systemer.

Med energieffektivitet, der spiller en stadigt stigende rolle i den samlede ejeromligningsligning, ville det ikke være forsigtigt at overveje Hydra-Cell?

Yderligere information fra:

Brenda Davis
Hoved: + 44 (0) 1252 816847
E-mail:yourid@yourmail.com [Email protected]
www.hydra-cell.co.uk

Wanner International

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link