← Tilbage til Pumper kategori

Pumpe højere, hurtigere og stærkere med Verder UK!

Sportsstadion Sideview

På det seneste World Athletics Championships opnåede Storbritannien og Nordirland et respektabelt syvende sted med seks guldmedaljer. Blandt cheerleaders på Verder UK HQ var vores helt egen Marathon Man - som du kan se på billedet på vores hjemmeside. Hans stærke røde hjerte fungerer som en metafor for den rolle, som pumpen spiller i et system.

Tanken bag Marathon Man er, at en sund pumpe kan være forskellen mellem et effektivt system og en udsat for svigt - da denne video fra Daily Motion.com forklarer.

Men parallellerne mellem Marathon Man's atletiske bestræbelser og pumpernes verden slutter ikke der. Jeg kan nemt se et atletisk mesterskab med pumper i hele ...

Åbningsceremonien

Billede scenen: Marathon Man og resten af ​​hans 'Passion for Pumps' Yderligere service hold ville gøre et dramatisk udseende ved åbningsceremonien. Da hvert hold paraderer rundt på stadion, vinker deres nationale bannere, ville han flyve flag (undskyld ordspillet - Ed) til verdensteknologi.

100 målere

I år drejede 100 meter sig om Usain Bolt og forseglede sin plads i VM historie, og for mig udviser han den essens af magt og tempo, som arrangementet handler om.

I mit sind, den Verderair tromlepumpe, til super-hurtig overførselsapplikationer, sammenligner med 100 meter dash, hvor du har brug for strøm i korte bursts. En tromlepumpe er generelt en luftdrevet membranpumpe, der overfører en fast mængde væske fra punkt A til punkt B.

Det vil meget hurtigt tømme en beholder af alle slags kemikalier, herunder syrer, der kun bruger trykluft til at bevæge membranen. Det kan løbe tørt og kræver ikke en væske at fungere, når en beholder tømmes, fordi der ikke er bevægelige dele, der kræver smøring fra selve væsken.

Vi siger ikke, at det kan tømme en tromme i et rekord 9.58 sekunder, dog a Verderair tromlepumpe kan med lethed overføre ætsende, viskøse og slibende væsker.

Spjældet

Atletik fans kan være opmærksomme på australske atlet Kim Mickie, der henviser til hendes mest kraftfulde kast som boom taktik. Når hun bringer denne strategi til spil, går hun for magt, magt og mere magt!

Den fortsatte Progressive Cavity-pumpe er måske Fortsats ækvivalent af boom taktikken. Det bruges til at producere højt tryk i en kompakt enhed - ikke i modsætning til udførelsen af ​​Mickies liv, der vandt guld i sidste uge. Pumpen findes i almindelighed bevægende slam og tykke, viskose produkter lange afstande.

Det har en bred vifte af muligheder, med forskellige pumpeindløb, der passer til forskellige applikationer, med matkvalitetsversioner, maceratorer og meget mere. Der er også en nedsænket version og en mulighed for at pumpe papirmash fra genbrugspapir.

Stanghvelvet

Det Verderflex VF peristaltisk pumpe er et af vores flagskibsenheder og også min foretrukne atletik sammenligning. Det minder mig om polvalven, takket være dens evne til at pumpe en væske til en stor højde over sit eget niveau. Vores 125mm indløbsversion kan teoretisk pumpe op til 150 meter i luften!

Enheden nyder godt af selvpulvering - tænder den, og den begynder at rotere og trække i sugning, når rotoren rammer røret, hvilket giver enorm sugning og enorm udledning. Igen kan det løbe tørt, fordi pumpen ikke har bevægelige dele, der kræver smøring fra væsken.

Endvidere er Verderflex VF reversibel; så rotorbladene kan køre baglæns til tomme blokeringer. Det har mange forskellige slange muligheder og vil håndtere syrer og kemikalier samt meget slibende materiale.

Modtagelse af medaljerne

Når vores imaginære mesterskaber trækker i nærheden, kan de sidste kameraoptagelser vise disse tre pumper, der ankommer på podiet for at modtage kontrakter og kundesamtaler i stedet for guld, sølv og bronze medaljer.

Men i virkeligheden vil holdet her hos Verder tillykke med alle de nationer, der deltog i det rigtige World Athletics Championships i sommer. Og husk, Marathon Man er klar til at holde pumpen i hjertet af dit system sundt.

VERDER (UK) Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.