← Tilbage til Powder Handling & Processing kategori

Pulverkarakteriseringsværktøjer til pulverprocessorer

pulver karakterisering værktøjer

Efter 20 års erfaring inden for pulverkarakterisering har Freeman Technology fået et værdifuldt indblik i produktudviklings- og fremstillingsproblemer, som pulverprocessorer står overfor på daglig basis.

Sammen med betydelige investeringer i forskning og udvikling har virksomheden arbejdet tæt sammen med brugerne af sin teknologi på tværs af en bred vifte af brancher for at hjælpe med at løse et mangfoldigt udvalg af udfordringer for pulverhåndtering. Resultaterne af denne oplevelse fremmes i nye online-præsentationer, som nu er tilgængelige via Freeman Technology-hjemmesiden.

I en 'En introduktion til pulvere' Tim Freeman, adm. Direktør for Freeman Technology, giver et kort overblik over, hvorfor pulver er udfordrende, og hvordan kompleksiteten af ​​bulksamlingen kan påvirke procesadfærd.

Efterfølgende fra denne præsentation, 'Arbejde med pulvere - Hvor omfattende karakterisering kan optimere din proces', Hr. Freeman går på at undersøge, hvordan forudsigelse og kvantificering af pulverflydningsevne kan hjælpe procespræstationer ved hjælp af korte casestudier for at fremhæve præcis hvordan dataene fra pulverprøvning kan anvendes.

In 'Brug af FT4 Pulver Rheometer til Wet Granulation Applications' han præsenterer i detaljer hvordan og hvorfor vådgranulering anvendes i industrien og vurderer fordelene ved at kvantificere, hvordan granulater ændres med ændringer i procesparametre.

Andre præsentationer omfatter en introduktion til produkter i Freeman Technology-porteføljen, hvor man vurderer fordelene ved uniaxial pulverprøvning og ny in-line teknologi til vurdering af pulverstrømsmåling.

For at se disse præsentationer kan du besøge - www.freemantech.co.uk/_presentations

Freeman Technology Ltd

Underskrift: Bronze medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link