← Tilbage til sundhed og sikkerhed kategori

Process Safety Expert, Paul Gruhn, til at præsentere Keynote-adresse på ISAs 58th IIS

International Society of Automation (ISA) annoncerede i dag den proces sikkerhed ekspert Paul Gruhn med ICS Triplex | Rockwell Automation, leverer en keynote-adresse på 58th Annual International Instrumentation Symposium (IIS) onsdag, 6 June 2012, i La Jolla, Californien, USA.

Gruhn vil adressere IIS-deltagere fra hele verden på erfaringer fra proces- og flyulykker og, endnu vigtigere, hvordan man undgår dem. Hans præsentation vil undersøge og diskutere vigtigheden af ​​træning, bevidsthed og procedurer for at minimere farlige scenarier. Emnerne omfatter:

• Hvorfor alle har brug for træning
• Betydningen af ​​at folk følger procedurer
• At erkende, at nogle mennesker ikke ved hvad de ikke ved
• umuligt at forudse alle mulige farlige scenarier
• Genbrug af software har ikke altid været vellykket
• næsten savner bliver ofte ikke fulgt op
• Fortiden er ofte ignoreret

Gruhn er den globale proceskonsulent på ICS Triplex | Rockwell Automation. Han blev uddannet fra Illinois Institute of Technology i Chicago, Illinois, USA, i 1980 med en bachelorgrad i maskinteknik. Gruhn har været meget aktiv med ISA på sektion, division og afdelingsniveau i mere end 20 år. Han blev en ISA-stipendiat i 2001, er medlem af ISA84-standardudvalget (på sikkerhedsinstrumenterede systemer) og ISA101-standardudvalget (på menneskelige maskininterfaces). Gruhn er udvikler og instruktør af ISA kurser på sikkerhedssystemer, forfatteren af ​​to ISA lærebøger, kapitler i andre bøger og mere end to dusin offentliggjorte artikler. Han er udvikler af det første kommercielle sikkerhedssystem software modelleringsprogram. Gruhn er en Licensed Professional Engineer (PE) i Texas, USA, og er en ISA84 ekspert.

IIS, ISAs længste løbende divisionssymosium, finder sted 4-8 June 2012, og dækker alle aspekter af instrumenteringsteknologier og applikationer på tværs af automationsfeltet. Det tilbyder tre fulde dage af teknisk programmering, der præsenteres af industrieksperter, samt en elevpapirkonkurrence, instrumentudstilling, netværk og mere. Derudover vil instruktørledede kurser afholdes for at supplere det tekniske program. Emner omfattet af dette symposium omfatter procesinstrumentering, sensorteknologi, tip timing, måling og virtuel instrumentering for at nævne nogle få.

Deltagere vil tjene fortsatte uddannelsesenheder til at afslutte uddannelseskurser og professionelle udviklingstimer for at deltage i de tekniske sessioner.

IIS er sponsoreret af Honeywell, en ISA Corporate Partner og af følgende ISA divisioner: Aerospace Industries, Test Measurement og Process Measurement and Control. Programudvikling er også i samarbejde med ISAs Automatiske Kontrol- og Robotikafdeling og Kemi- og Petroleumindustriafdelingen og Arbejdsgruppen for Fremdrivningsinstrumentering.

Få mere at vide om IIS på www.isa.org/iis eller ved at kalde + 1 919-549-8411.

Process Industry Informer

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.