← Tilbage til Machine & Electrical Safety Systems kategori

Proces Safebook 1: Funktionel sikkerhed i procesindustrien

En ny publikation fra Rockwell Automation ser på de principper og standarder for sikkerheden i procesapplikationer og diskuterer, hvordan man gennemfører effektive løsninger.

Process Safebook 1 - Funktionssikkerhed i procesindustrien "er blevet offentliggjort af Rockwell Automation for at give kunderne et overblik over funktionel sikkerhed og vejledning i anvendelsen af ​​IEC61511, procesindustriens specifikke implementering af IEC61508.

IEC61508 har allerede været enormt indflydelsesrige og vil fortsat være grundlaget for moderne sikkerhedsstandarder og juridiske rammer, så det er vigtigt, at personale med ansvar på ethvert tidspunkt i livet af en sikkerhedsrelateret bør gøre en indsats for at forstå det. Det dækker sikkerhedsledelse af elektriske, elektroniske og programmerbare elektroniske systemer gennem hele deres liv, fra koncept til nedlukning og bringer sikkerhedsprincipper til forvaltningen af ​​systemerne, og sikkerhed teknik til deres udvikling.

I sin kerne er det princip, at der i planlægningen sikkerhed, bør der fastsættes sikkerhedsmæssige mål baseret på risikovurdering, og da, at den stramning af ledelse og processer bør være passende til at møde dem. Dette gør den standard mål-frem for præskriptive, og betyder, at overholdelse af standarden ikke fritager brugere af enhver skyld i tilfælde af et sikkerhedsmæssigt problem.

Ifølge Keith J Kirkcaldy, forfatter af "Process Safebook 1": "Bogen var oprindeligt rettet mod salgsmedarbejdere og designere inden for Rockwell Automation for at hjælpe dem med at forstå nogle af de grundlæggende begreber, kunderne typisk beder om; målet er at levere omkostningseffektive løsninger på deres krav. "

Publikationen udviklede sig fra en lokal, intern publikation til en, der spredte sig gennem den globale organisation. Den er nu tilgængelig som en offentliggjort bog til kunder og systemintegratorer. "Det er skrevet på en sådan måde, at det klargør terminologien og jargonen og bruger et enkelt sprog illustreret med eksempler taget fra vores egen erfaring," forklarer Kirkcaldy. "Det viser, at overholdelse af standarderne ikke kun handler om beregning og analyse og opfylder kvantitative mål, men understreger også og viser betydningen af ​​kompetent ledelse og implementering. Det viser, at overholdelse ikke er en papirarbejde med det formål at producere dokumenter, men i stedet handler det om at sikre, at der foreligger tilstrækkelig information. "

Den giver en oversigt over mange facetter af processikkerhed, herunder, men ikke begrænset til:

  • Safety Lifecycle
  • Farer og Hazard Identification
  • Risiko og Risk Reduction
  • Bestemmelse SIL Mål
  • Tildeling af Sikkerhedsfunktioner
  • Pålidelighed Teknikker
  • SIL Verifikation
  • Funktionel sikkerhed, vurdering og revision

"Process Safebook 1" er kun en del af det samlede sikkerhedsudbud fra Rockwell Automation, som også omfatter en omfattende portefølje af proces sikkerhedsløsninger og -tjenester. Virksomheden tilbyder også lignende vejledning, produkter, løsninger og service til maskinsikkerhed. "Safebook 4 - Maskinsikkerhedsprincipper: Lovgivning, teori og praksis" er en anden bog, der kan bestilles eller downloades. Det dækker principperne, lovgivningen, standarderne og anvendelsen af ​​maskinens sikkerhed.

I erkendelse af den indvirkning, sikkerhed har på tværs af mange brancher, samt de udfordringer og muligheder sine kunder står overfor, har Rockwell Automation sat betydelige budget og ressourcer bag en strategi, der tager sigte på at hjælpe virksomheder til at løse sikkerhedslovgivning. Fra hvidbøger og videoer gennem tekniske publikationer til maskine-niveau software og bibliotek filer, er Rockwell Automation kloge valg for alle ting vedrørende sikkerhed - især hvis du vil have det til at arbejde for dig i stedet for imod dig.

For yderligere information, kontakt venligst

Rockwell Automation Ltd

UK Marketing Communications Specialist
Pitfield, Kiln Farm
Milton Keynes K11 3DR
Tel 0870 242 5004 Fax 01908 839696
E-mail: [Email protected]

Rockwell Automation

Rockwell Automation er en global leverandør af industrielle magt, kontrol og information løsninger

Signatur: Platinum medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.