← Tilbage til Process Control & Automation kategori

Process Control Expertise for fremtiden

type 8098-flowave

I år på ISPE Europas årlige konference, der afholdes i Dublin, april 1ST - 4th, vil et af hovedfokuspunkterne være Pharma 4.0, dets fordele og hvordan det kan implementeres. Som en af ​​udstillerne er Bürkert ekspert i fluidstyringssystemer og vil være klar til at diskutere de nyeste innovationer i processtyrings- og kommunikationsprotokoller.

Farmaceutisk fremstilling lægger stor vægt på præcision, pålidelighed og hygiejne ved vurdering af processtyringsudstyr. Det næste skridt er at forbedre integrationen af ​​individuelle komponenter med den bredere kontrolinfrastruktur, som vil bidrage til at forbedre effektiviteten.

Bürkert er en førende producent og innovatør af processtyringsteknologi med særlig ekspertise inden for medicinalindustrien. Ved at arbejde i partnerskab med kunder kan Bürkert udvikle state-of-the-art kontrolpakker til processer, der spænder fra laboratorieapplikationer til industriel produktion.

ISPE_2018_Logo
Bürkert eksperter vil være til stede for at diskutere de seneste innovationer i processtyrings- og kommunikationsprotokoller under konferencen.

Innovativt design er et af kendetegnene for Bürkerts omfattende produktudbud, som omfatter FLOWave flowmåleren, et produkt, der giver mange fordele med hensyn til nøjagtighed og hygiejnisk design. Den nyeste version af denne banebrydende komponent er i stand til at detektere bobler og faste stoffer suspenderet i væsken såvel som differentiere mellem væsker, for eksempel når en CIP-proces slutter og normal produktion genoptages.

Et andet eksempel er en trykreguleringsløsning til fermentering af kvælstofbetræk, en vigtig proces til bl.a. biotec og farmaceutiske industrier. Designet omfatter en fuldt steril, dobbelt bellow-reguleringsventil med tilbagestillingspunkt tilbagekobling, der er egnet til brug i aseptiske omgivelser.

I begge tilfælde bruger Bürkert sin systembus-kommunikationsprotokol, der giver ubegrænset fleksibilitet mellem Bürkert-enheder og muliggør integration med etablerede fieldbus- og automationssystemer. Ud over standardiserede grænseflader, som PROFIBUS, Modbus, TCP og EtherNet / IP, har Bürkert også oprettet et Wi-Fi-modul, der udvider brugergrænsefladen, og åbner mulighed for at forbinde feltenheden via et Wi-Fi-netværk.

For mere information om hvordan Bürkert kan hjælpe med at forbedre proces effektivitet, systemintegration eller for at diskutere det seneste inden for kontrol teknologi, besøg Bürkert på bordet 27 i udstillingsområdet.

Kirsty Anderson
Bürkert Fluid Control Systems:
Tel: + 44 (0) 1285 648761 Fax: + 44 (0) 1285 648721
www.burkert.co.uk
[Email protected]

Bürkert Fluid Control Systems

Fremstilling af procesudstyr. En af de få producenter til at levere løsninger til den komplette kontrolsløjfe.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link