← Tilbage til Powder Handling & Processing kategori

Pulverstrøntestning - Optimer brug af keramiske pulverbehandlingsprogrammer

pulver flow test

Powder flow specialister Freeman Technology udstiller på Ceramics Expo (April 30 - Maj 1 2019, Cleveland, OH, USA). Virksomheden tilbyder materielle karakteriseringsløsninger med det formål at optimere procesydelsen, øge produktiviteten og forbedre kvaliteten inden for en bred vifte af sektorer, herunder keramik.

Selvom keramiske processorer har et bredt udvalg af pulverkarakteriseringsteknikker, hvorfra man kan vælge, anvender applikationerne inden for branchen specifikke krav. Karakteriserende pulveregenskaber effektivt kan både accelerere og optimere udviklingscyklusen.

Freeman Technology's løsninger omfatter FT4 Powder Rheometer®, en omfattende pulver flow tester, der kombinerer unikke dynamiske metoder, automatiske shear celler (i overensstemmelse med ASTM D7891) og en række bulk egenskab test for at kvantificere pulver adfærd med hensyn til flow og forarbejdning.

Dynamiske målinger af et pulver i bevægelse kvantificerer ikke kun flydemængden, men tillader også undersøgelse af luftens påvirkning. Prøver kan analyseres i konsoliderede, konditionerede, luftede eller endda fluidiserede tilstande. FT4 suppleret af Uniaxial Powder Tester (UPT), som giver et nøjagtigt og repeterbart mål for den uniaxiale ubegrænsede udbyttestyrke (uUYS) af et pulver til vurdering og rangflydelse.

En pålidelig pulverkarakteriseringsteknik, der er relevant for processen, gør det lettere at udvikle materialer, der er egnede til anvendelse i keramikindustrien. Besøgende kan se begge instrumenter på booth #130, hvor repræsentanter fra Freeman Technology vil være til stede under hele arrangementet for at diskutere alle aspekter af materialkarakterisering, herunder hvordan pulver testere leverer procesrelevante målinger til at forudsige in-process adfærd og optimere produktivitet og kvalitet.

For mere information om Freeman Technology, besøg venligst www.freemantech.co.uk.

Freeman Technology Ltd

Underskrift: Bronze medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link