← Tilbage til Process Measurement & Instrumentation kategori

Platinum Wire-Wound & Flat-Film Detectors

Tråd sår

Labfacility tilbyder en bred vifte af præcision platin temperatur sensing modstande i både wire-sår og flad film konstruktion. Alle standardartikler er tilgængelige i mængde fra lager

  • Pt100, Pt500, Pt1000 og andre tilgængelige værdier
  • Bred vifte af størrelser
  • Toleransværdier indbefatter klasse A eller B, til 1 / 10th af klasse B
  • Enkelt eller duplex

tynd film

Platin-wire-sårdetektorer omfatter en ren platinatråd, der er viklet ind i en miniature spiral og er placeret inden for aksiale huller i en aluminiumoxidstang med høj renhed. Pladetrådens fri bevægelighed giver god stabilitet på lang sigt og et bredt driftstemperaturområde på -200 til op til + 800 ° C. Labfacility wire-wound detektorer er cylindriske i form og ideelt til bolig inden for et beskyttende metalrør.

Platinplattefilmdetektorer fremstilles ved aflejring af en platinfilm på et fladt keramisk substrat, hvor platinen forsegles for at tilvejebringe beskyttelse. Flatfilmdetektorer fås i en række størrelser og anbefales til applikationer, der kræver lille størrelse, hurtig reaktion på temperaturændringer, overflademåling og modstandsdygtighed over for vibrationer og stød. De er generelt billigere end trådviklede detektorer, men valget af toleranceklasser er mere begrænset.

For yderligere information kontakt Labfacility Limited, på:

+ 44 (0) 1243 871280

[Email protected]

www.labfacility.com

LABFACILITY Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link