← Tilbage til Inspektion & Vision Systems kategori

Påpege komprimeret luftlækage i minutter for at reducere anvendelsesregninger og maksimere produktivitet

Fluke ii900 Sonic Industrial Imager

Fluke ii900 Sonic Industrial Imager

Trykluftsystemer kan miste en betydelig mængde luft gennem lækage. For eksempel, i henhold til De Forenede Staters Compressed Air and Gas Institute (CAGI), mister det gennemsnitlige trykluftsystem 30 procent af luften gennem lækager. Lokalisering af disse lækager har været en tidskrævende og kedelig proces.

Den nye Fluke ™ ii900 Sonic Industrial Imager gør det muligt for vedligeholdelsespersonerne hurtigt og visuelt at identificere placeringen af ​​trykluft, gas og vakuumsystemlækage selv under peak produktionsperioder. Lækage kan detekteres om få minutter. Flere oplysninger kan findes på www.fluke.co.uk/ii900

Med minimal træning kan teknikere identificere trykluftslekker betydeligt hurtigere end ved brug af traditionelle diagnostiske metoder. Nu kan man kontrollere, at luftlækage kan udføres under den typiske vedligeholdelsesrutine.

Med en række mikrofoner kombineret med den nye SoundSight ™ -teknologi filtrerer den håndholdte Fluke ii900 Sonic Industrial Imager baggrundsstøj, så vedligeholdelsespersonerne kan nøjagtigt lokalisere lækager i trykluftsystemer, selv i de støjende omgivelser.

"Vi er stærkt afhængige af luften - det er en af ​​de vigtigste værktøjer, vi kommer ind i bygningen" sagde Josh Stockert, Maintenance Technician III på Genie (et Terex Brand). "Med Fluke ii900 Industrial Imager kan vi stå på sidelinjen og inspicere luftlinjen, der går over, mens vogne og folk bevæger sig nedenunder. Vi har ingen indflydelse på dem, men vi kan tagge det og derefter rette det til frokost i stedet for at vente på en præmie weekend skift for at ordne det.

"Nu er vi ikke nødt til at se på at tilføje nye, større kompressorer eller modtagerkæder, så det er ikke kun kapacitet og energibesparelser, men nu taler vi om kapitalbesparelser."

Inspicer en hel plante i timer

Den syv-tommer LCD touchscreen overlays en SoundMap ™ på et visuelt billede til identifikation af hurtiglækningssted. Den enkle, intuitive grænseflade giver teknikere mulighed for at isolere lydens frekvens for at filtrere højt baggrundsstøj. I løbet af få timer kan holdet inspicere hele planten - under spidsoperationer. Billeder kan gemmes og eksporteres til rapporteringsformål.

Akustisk billeddannelse kombineret med industriel diagnostik

Fluke ii900 blev designet i samarbejde med Sorama, et Eindhoven-baseret firma med speciale i støjkontrol og lydanalyseløsninger. Kombinationen af ​​Soramas lange historie og ekspertise inden for akustisk billeddannelse og Flukes lederskab inden for diagnostisk industrielt test- og måleudstyr førte til oprettelsen af ​​et værktøj, der har den holdbarhed og brugervenlighed, der kræves til industrielle vedligeholdelsesapplikationer.

Hvor meget kunne et selskab spare, hvis du kunne se lyd? Se videoen nedenfor og for yderligere information besøg www.fluke.co.uk/ii900

For mere information om alle Fluke produkter, besøg venligst Fluke hjemmeside på www.fluke.co.uk.

Fluke (UK) Ltd

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link