← Tilbage til Filtrering, Separation & Magnetic Separation kategori

Farmaceutiske screeningsmaskiner til behandling af rå ingredienser

farmaceutiske screeningsmaskiner

Russell Compact Airlock Sieve ™ opnår OEL-niveau 5 for minimal eksponering for operatører.

Ved behandling af aktive farmaceutiske ingredienser (API'er) har den erhvervsmæssige eksponeringsgrænse (OEL) en vigtig rolle at spille i udformningen af ​​en proces for at sikre, at operatører ikke er i fare for eksponering.

Da Cipla Ltd byggede deres OEL-kompatible anlæg på deres Goa-fabrik i 2005, var det derfor vigtigt at have en screener, der ville sikre produktkvalitet og integritet uden at gå på kompromis med deres operatørs sikkerhed.

I søgning efter en passende screener til at fjerne enhver for stor forurening fra deres indkommende råmaterialer og for at fjerne underdimensionerede partikler efter granulering deltog Cipla på en udstilling og kom over OEL-niveau 5-kompatibel Russell Compact Airlock Sieve™.

Sigten anvender et pneumatisk klemmesystem, der kombineret med sin patenterede Twist Lock Inflate (TLI) teknologi giver en ensartet støvtæt tætning. Montering og demontering af sigten opnås på få sekunder.

Komponentdelene anbringes i basen og placeres ved at dreje og låse låget uden behov for værktøj. Luftklemmen blæses derefter op for at sikre og forsegle enheden under drift.

Enheden er velegnet til enten kontinuerlig eller batchbetjening og egner sig også til applikationer, hvor et antal forskellige produkter behandles på grund af den enkle og hurtige hastighed, hvormed det kan samles og renses.

Kontakt Russell Finex for at finde vores mere om det fulde sortiment af separationsudstyr, der er tilgængeligt til farmaceutiske behandlingslinjer.

Russell Finex Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link