← Tilbage til Pumper kategori

Pulp går til madaffaldet som ultra-pålidelige landia pumper hjælper med at lave AD substrat

ole andersen

Pumper og blandere fra Landia spiller en central rolle i succesen med Gemidan Ecogi's nye forbehandlingsteknologi, der behandler kildesepareret madaffald til et højkvalitetspulpbaseret substrat til AD.

I første omgang producerede en 11kW Landia-pumpe i en flodprøve på KomTek Miljoe-affaldsbehandlingsanlægget i Danmark meget bedre resultater end en 22kW-model fra en anden fabrikant - på trods af den udfordrende råmasse, der har et faststofindhold på op til 17%.

Med danske kommuner inden for en frist på 2022 for at sikre, at 50-procenten af ​​affaldet genanvendes, mener AffaldPlus 'energibestyrer, Ole J. Andersen, at beslutningen om at udfordre udstyrsleverandørers miljøoplysninger er allerede ved at betale sig.

"For virkelig at omfavne den cirkulære økonomi på vores affaldsbehandlingsanlæg" sagde han, "vi skal øve det, vi prædiker og ser meget tæt på levetidens omkostninger for varer som pumper og blandere for at sikre, at f.eks. Energi og vedligeholdelsesomkostninger er lav. Der var aldrig nogen diskussion om at købe den billigste mulige plante. Her investerer vi i fremtiden, så det er kun rigtigt, at vi vælger stærkt pålideligt udstyr ".

Gemidan Ecogis forbehandlingsteknologi på AffaldPlus 'anlæg håndterer affald til seks kommuner i Syd- og Vestsjælland og tilføjer vand til indsamlet affald, der dernæst drives gennem en centrifugepulper, affaldet opløses i en viskøs, porøs masse til anvendelse som råmateriale i en AD / biogas plante. Den afgassede biomasse spredes på marker som gødning.

Ole J. Andersen tilføjede: "Behandling af organisk husholdningsaffald med Gemidan Ecogi-processen har været en ny afgang for os, men med Landias rustfrie pumper og blandere har vi et meget robust og pålideligt system. Service er også let og sikkert med alt bekvemt placeret, snarere end at skulle gå ned i tanken ".

Den nye fabrik har opfyldt alle nye krav til brugen af ​​affaldsgasmassen på landbrugsjord, som for nylig indgik dansk lovgivning. Faktisk er biopulpen fra Gemidan Ecogi-anlægget op til fem gange renere end loven kræver.

www.landiaworld.com

Landia Ltd

Lav højkvalitets pumper og blandere. Vi har lavet dette siden 1933. Vi arbejder meget tæt sammen med vores kunder for at opnå den bedst mulige løsning. Vi sælger ikke off-the-shelf produkter.

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via