← Tilbage til Pumper kategori

Pakket pumpesæt komplet med pumper, rørledninger, ventiler, instrumentering og betjeningsanordninger

plade støtte

Med væksten i stadig mere komplekse projekter giver offsite-bygningen en vital løsning, der hjælper med at overvinde nogle af udfordringerne. Disse præ-engineered løsninger kryds alle kasser med hensyn til koordinering af en række elementer fra planlægning og design, til fremstilling, selve samling af komponenter samt alle nødvendige test.

På Grundfos ser vi i stigende grad efterspørgsler fra en række forskellige områder som: større byggeprojekter, industrielle løsninger såvel som fra vandindustrien, som alle kan drage fordel af at have pakket sæt ankomme på stedet komplet med alle de nødvendige pumper, rørledninger, ventiler, instrumenter og kontroller.

At vælge en partner, der har kapacitet, viden, ekspertise samt alle nødvendige akkrediteringer til at levere alle stadier i processen er nøglen. Det er her 12,000m2 Grundfos fremstillingsvirksomhed i Sunderland tilføjer værdi, da det er et anerkendt center for fremstillingsteknologi, der tilbyder kunderne design, konstruktion, samling, test og distribution fra under et tag, hvilket gør dette til en strømlinet og meget omkostningseffektiv løsning.

Der er en reel fremtid for disse systemer, der har fleksibilitet til konsekvent at producere en komplet løsning på et utal af krav. Hvis du kunne have gavn af at have dine pumpekrav leveret på en plade, skal du besøge www.grundfos.co.uk .

Grundfos Pumps Ltd

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link