← Tilbage til Analysatorer & Laboratorieudstyr kategori

Gasanalyseksperterne!

Gasanalyseksperter

Cambridge Sensotec har specialiseret sig i fremstilling af iltgasanalyseudstyr i over 17 år. Dynamisk og fleksibel, fortsætter Cambridge Sensotec med et etableret verdensomspændende distributionsnet og ISO 9001-akkreditering.

Rapidox 1100 Oxygen Gas Analyzer

Rapidox 1100 Oxygen Gas Analyzer

En af de mest populære, omkostningseffektive og alsidige gasanalysatorer er Rapidox 1100-serien. Rapidox 1100-gasanalysatoren er tilgængelig med et valg af iltfølere beregnet til at måle 1 ppm-niveauer til 100% gas, inden for inerte atmosfærer eller gasser, der indeholder VOC (flygtige organiske forbindelser), der passer til en lang række anvendelser. For eksempel; Handskerum, svejsning, loddeblæsningsovne, additivfremstilling og metalvarmebehandling.

Rapidox 2100 Oxygen Gas Analyzer

Ideel til dem, der ønsker at måle lav ppm oxygen analyse i vakuum og høj temperatur applikationer som i; Gasproduktionstestning, additivfremstilling, forbrænding, handskerum, inertgastæpper, fremstilling og inden for metalvarmebehandling.

Rapidox 2100
Rapidox 3100 Multigas Analyser

â € <Rapidox 3100 Multigas Analyser

Rapidox 3100-serien omfatter præcisions enkelt-, dobbelt- og tredobbelte gasanalyseværktøjer, der giver kraftig funktionalitet og rige funktioner. Denne gasanalysator er udviklet til proces-, forskning og udvikling applikationer, der har vist sig at være meget populær hos universiteter og forskningsinstitutter over hele verden. Målbare gasser omfatter O2, CO2, CO, H2, Cl2, N2O, H2O og CH4, der passer til applikationen.

â € <Rapidox 5100 Portable Multigas Analyzer

Rapidox 5100 Multigas Analyzer er et bærbart instrument til høj specifikation designet til analyse, styring og overvågning af gas i en bred vifte af applikationer, herunder; Biogas, syngas, anaerob fordøjelses- og fermenteringsprocesser. Op til seks gasser måles samtidigt ved hjælp af en række højpræcisionsgassensorer; Hver sensor er specielt designet og kalibreret for at undgå eventuelle interferensvirkninger med baggrundsprocessgasen. Målbare gasser kan omfatte: CO2, CO, H2O, O2, SO2, CH4, H2 og H2S blandt andre.

Rapidox 5100 Portable Multigas Analyzer
Rapidox SF6 6100

Rapidox SF6 6100, Bænk, Bærbar og Pumpe Tilbage

Rapidox SF6 gasanalysator serien er designet til mange anvendelser, herunder test af højspændingsgasisoleret elektrisk udstyr, medicinsk overvågning, procesgasanalyse og SF6-gasrensningstest. Kan leveres som en bænkmonteret enhed, bærbar eller med et pumpesystem til returgas.

Rapidox 7100 Rack Mounted Multigas Analyzer

â € <

Rapidox 7100 Multigas Analyzer er et højspecifikationsinstrument designet til analyse, styring og overvågning af procesgas i en lang række industrier. Det giver mulighed for at vælge flere gasføler konfigurationer, der passer til applikationen. Målbare gasser kan omfatte: CO2, CO, H2O, O2, SO2, CH4, H2 og H2S blandt andre. Analysatoren er anbragt inden for en 19? (482mm) kabinet til nem montering i et industrielt standard testudstyrs rack.

Rapidox 7100 Multigas Analyser

Cambridge Sensotec tilbyder en bred vifte af komplementære tilbehør til Rapidox gasanalysatorer. Dette omfatter Rapidox 2112 Multiplex, et sekventielt gasprøveudtagningssystem, der giver mulighed for op til 15-kanaler, Rapidox Gas Recovery Bag, der giver opbevaring og transport for op til 80 liter gas, og der findes også en række filtre, prober og printere.

En række af Service og support Muligheder er tilgængelige som kalibrering. Dette øger signifikant måling, pålidelighed og repeterbarhed af gasanalyseudstyr. En fuld kalibrering tjeneste Er tilgængelig via state-of-the-art automatiserede kalibreringsstationer, der er designet til at kalibrere Rapidox-gasanalysatorer præcist og effektivt.

For mere information om vores sortiment af gasanalyseprodukter og tilbehør, bedes du kontakte vores salgsteam ved at ringe + 44 (0) 1480 462142 eller e-mail [Email protected]

www.cambridge-sensotec.co.uk

Cambridge Sensotec

Signatur: Sølv medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.