← Tilbage til Inspektion & Vision Systems kategori

Prisbilligt metandetektionskamera til professionelle inden for gaskontrol

FLIR GF77

GF77 fra FLIR Systems er et overkommeligt, håndholdt metan-detekteringskamera, der gør det muligt for inspektionsfagfolk at se usynlige metanlækager og andre industrigasser ved naturgaskraftværker, produktionsanlæg til vedvarende energi, industrianlæg og andre placeringer langs en naturgasforsyningskæde . Ved hjælp af GF77 kan lækager nu identificeres hurtigere, hvilket hjælper med at beskytte miljøet bedre, undgå produkttab og skabe et sikrere arbejdsmiljø.

GF77 filtreres spektralt for at visualisere metangas optimalt. Spektral målretning forbedrer visualiseringen, mens den også reducerer falske negativer fra gasser, der optager i andre bølgelængder.

Dette innovative kamera til optisk gasafbildning tilbyder også mange unikke og gennemprøvede funktioner, såsom 1-Touch Level / Span. Med et hurtigt tryk på skærmen forbedrer 1-Touch Level / Span automatisk kontrasten mellem gasforbindelsen og baggrundsscenen, hvilket minimerer falsk detektion og styrker tilliden. Og i situationer med meget lav kontrast tilbyder GF77 FLIR-patenteret højfølsomhedstilstand (HSM) til at fremhæve flyvebevægelse.

Baseret på det prisvindende design af FLIR-seriens kameraplatform, indeholder GF77 en følsom, ikke afkølet detektor, der gør det muligt for metangasdetekteringsevne til omtrent halvdelen af ​​prisen på termisk kameraer til kølet gasinspektion.

Dette betyder, at en bredere vifte af virksomheder i olie- og gasindustrien kan reducere emissionerne og sikre et mere sikkert arbejdsmiljø for mere af deres personale. Med det overkommelige prispunkt, der sænker adgangsbarrieren, kan flere fagfolk få adgang til teknologien for at hjælpe dem med at sikre dem, hvilket sparer virksomheder tid og penge.

håndholdt metan-detekteringskamera

Med GF77 kan inspektionsfagfolk også organisere deres fund i marken ved hjælp af kameraets indbyggede stemmeanotation, GPS-tagging, tilpassede arbejdsmapper og Wi-Fi-forbindelser til videostreaming eller deling.

Hvis du vil lære mere om GF77, skal du besøge FLIR.com/GF77 eller kontakt FLIR Systems på + 32-3665-5100 / [Email protected].

FLIR kommercielle systemer

Vi designer, producerer og Marked Thermal Imaging infrarøde kameraer

Signatur: Guld medlemskab

Relaterede nyheder

Giv en kommentar

Dette websted bruger Akismet til at reducere spam. Lær, hvordan dine kommentardata behandles.

Del via
Kopier link